if (CookieConsent::check('Analytics')) { }

Yhteistyötilaisuudet


Kauppakamari on keskeinen elinkeinoelämän toimija Kymenlaaksossa. Teemme laajaa yhteistyötä Kymenlaakson eri toimijoiden kanssa maakunnan elinvoimaa edistävissä ja kauppakamarin arvojen, mission ja vision määrittämissä asioissa.

Saamme viikoittain useita pyyntöjä eri tahoilta markkinoida heidän tilaisuuksiaan ja tapahtumiaan kauppakamarin jäsenyrityksille. Valitettavasti emme pysty kaikkiin osallistumaan.

Jaamme kauppakamarin viestintäkanavissa tietoa ja kutsuja yhteistyökumppaniemme järjestämistä tilaisuuksista ja tapahtumista aina, kun kauppakamari on mukana yhtenä järjestäjistä. Tilaisuuksien tulee tukea kauppakamarin tavoitteita ja strategiaa sekä olla sisällöltään hyödyksi kauppakamarin jäsenyrityksille.

Tietosuoja-asetuksen mukaisesti kauppakamari ei anna jäsenrekisteriään muiden tahojen käyttöön.

Yhteistyön osoituksena tilaisuuden/tapahtuman markkinoinnissa tulee aina olla näkyvissä Kymenlaakson kauppakamarin logo ja yhteistyöstä pitää sopia etukäteen.

Yhteistyötilaisuuksiin ja tapahtumien järjestelyihin ja markkinointiin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä: janita.lehtonen@kauppakamari.fi tai 0440296 110