if (CookieConsent::check('Analytics')) { }

Tapahtumat

Kiina – Rajattomia mahdollisuuksia, kasvavia riskejä 1.11.

Kiina on Suomen viiden tärkeimmän kauppakumppanin joukossa. Koronapandemian myötä Kiina on kääntynyt entistä enemmän sisäänpäin ja tiukat maahanpääsy- ja matkustusrajoitukset ovat vaikeuttaneet yritysten toimintaa. Kiinan tavoitellessa yhä suurempaa taloudellista ja teknologista omavaraisuutta, sen liiketoimintaympäristö on hankaloitunut ja politisoitunut. Ulkomaisten, myös suomalaisten yritysten mahdollisuudet, riippuvat entistä enemmän siitä, millä sektorilla ne toimivat.

Kiinassa toimivien suomalaisten kauppakamarien tutkimuksen mukaan ulkomaalaisperäisten yritysten toiminta on Kiinassa kasvavaa ja kannattavaa, mutta samalla liiketoimintaympäristö on muuttunut haasteellisemmaksi ja riskit kasvavat koko ajan. Kiinan markkinat ovat muuttumassa ja geopoliittinen epävarmuus kasvaa. Tämä edellyttää myös suomalaisia yrityksiä päivittämään toimintasuunnitelmiaan Kiinassa. Kiinan suhde Venäjään on myös tarkkailun alla, ja tulevaisuus näyttää, minkä tien Kiina tulee valitsemaan. Kiinassa toimivien ja Kiinan-kauppaa käyvien yritysten poliittiset ja sääntely-ympäristöön liittyvät riskit ovatkin lisääntyneet.

Koska Kiinan markkinat ovat voimakkaassa muutoksessa, yritysten on tärkeää myös hankkia ajantasaista tietoa muutoksista, mahdollisuuksista ja riskeistä.

Webinaari on maksuton. Tilaisuuden tarkempi ohjelma julkaistaan lähiaikoina.
Varaa aika kalenteristasi ja ilmoittaudu mukaan! Viimeinen ilmoittautumispäivä on perjantai 28.10.2022.


Osallistumismaksu

Tilaisuus on maksuton.


Päivämäärä ja kelloaika

Tapahtuma-aika Ilmoittautumisaika
1.11.2022 13:00 - 1.11.2022 15:15 26.9.2022 14:32 - 28.10.2022 15:55
Ilmoittaudu

Yhteistyössä

Webinaarin järjestävät yhteistyössä Enterprise Europe Network (EEN), Helsingin seudun kauppakamari, Keskuskauppakamari ja Suomi-Kiina kauppayhdistys.