if (CookieConsent::check('Analytics')) { }

Tapahtumat

Boostia & Balanssia hyvinvointitapahtuma 24.5.

Jaksa paremmin töissä - ole virkeä vapaalla!

Kymenlaakson kauppakamari järjestää kymenlaaksolaisille yrityksille, niiden henkilöstöille ja kaikille terveydestään ja hyvinvoinnistaan kiinnostuneille työhyvinvointiin ja terveyteen liittyvän tapahtuman keskiviikkona 24.5.2023.

Boostia & Balanssia -hyvinvointitapahtuma tarttuu ajankohtaiseen aiheeseen; miten suomalaisten työkunto ja terveys pidetään hyvällä tasolla. Tapahtumassa kuulemme asiantuntijapuheenvuoroja ja saamme vinkkejä, miten johdamme itseämme ja työyhteisöämme kohti parempaa jaksamista. 

Ohjelma 

14.30 Yhteistyökumppanien ständit avautuvat - virikkeitä työhyvinvointiin

15.00 Hyvinvointia ihmisille, menestystä yrityksille. Tapahtuman avaus, Marika Kirjavainen, Kymenlaakson kauppakamari

15.05 Olipa hyvä kohtaaminen! Annika Vilkki, Ab WisdomHouse Oy

15.40 Stagella hyvinvoinnin edesauttajat:

 • Pienillä teoilla parempaan hyvinvointiin
  Sanna Mallat ja Helena Joas, Kotkan Työterveys
 • Palautuminen ja sen mittaaminen Firstbeat Life -palvelun avulla
  Ilpo Hellsten, Mehiläinen
 • Onko homma hanskassa työpaikallasi? -Puhetta työkuormituksen tunnistamisesta ja hallinnasta
  Päivi Ainali, Pihlajalinna

16.40 Tauko - verkostoitumista ja ständivierailuja

17.10 Keynote-puheenvuoro Frank Martela: Sisäinen motivaatio jaksamisen ja aikaansaamisen vahvistajana

18.00 Loppuvenyttelyt saatesanojen siivittäminä

18.30 Ständit sulkeutuvat ja tilaisuus päättyy

Puhujat

Keynote-puhujana on Aalto-yliopiston Tuotantotalouden laitoksella lehtorina toimiva tuplatohtori, hyvinvoinnin psykologian dosentti ja kansainvälisestikin tunnustettu sisäisen motivaation, hyvinvoinnin ja merkityksellisyyden tutkija FT, VTT Frank Martela

Hänen poikkitieteelliset tutkimuskohteensa keskittyvät hyvinvoinnin, sisäisen motivaation ja merkityksellisyyden psykologiaan ja filosofiaan sekä niiden edistämiseen yhteiskunta- ja organisaatiotasolla. Tieteellisen tutkimuksen lisäksi Frank on kirjoittanut laajalle yleisölle useita tietokirjoja, joista tuorein Elämän tarkoitus - Suuntana merkityksellinen elämä julkaistiin alunperin Yhdysvalloissa HarperCollinsin kustantamana ja on käännetty 29:lle eri kielelle. 

Boostia & Balanssia hyvinvointitapahtumassa Frankin puheenvuoro käsittelee sisäisen motivaation merkitystä ja miten sen avulla voidaan vahvistaa työntekijöiden jaksamista.

Annika Vilkki, KTM, projektijohtaja, johdon ja esimiestyön työnohjaaja ja metataitovalmentaja. Annika Vilkki toimii projektijohtajana Tommy Hellstenin räätälöityjä terapia-, mentorointi-, työnohjaus- konsultointi- ja valmennuspalveluita tarjoavassa yrityksessä, Ab WisdomHouse Oy:ssä.

Annika keskittyy interaktiivisessa puheenvuorossaan työyhteisön kohtaamisiin ja ihmisten väliseen vuorovaikutukseen. Mikä kaikki kohtaakaan, kun kaksi ihmistä kohtaa? Harvoin pysähdymme arjen kiireen keskellä aiheen äärelle, vaikka jokainen meistä tunnistaa hyvän kohtaamisen. Miten voisimme luoda ja vaalia hyviä kohtaamisia? Mistä hyvät kohtaamiset on tehty?

Työterveyshoitaja, työkykykoordinaattori Sanna Mallat ja työterveyshoitaja, ETK-kouluttaja Helena Joas käsittelevät puheenvuorossaan henkistä jaksamista ja palautumisen merkitystä arjessa. Millaisilla pienillä teoilla jaksaa paremmin eri impulssien ja multitaskaamisen maailmassa. Luvassa on käytännön vinkkejä, miten pienillä arjen muutoksilla voi parantaa omaa hyvinvointiaan, jaksamista ja unen laatua.

Ilpo Hellsten on työfysioterapeutti ja fysioterapeutti, jonka mielenkiinnon kohteina ovat aktiiviliikkujana ja entisenä jalkapalloilijana operaatioiden jälkikuntoutukset sekä tuki- ja liikuntaelinasiakkaat. Ilpo nostaa puheenvuorossaan esille palautumisen, unen sekä liikunnan merkityksen. Firstbeat Life auttaa ymmärtämään, miten parhaiten edistetään kehon ja mielen hyvinvointia sopivalla tavalla sekä löytämään tasapainon kuormituksen ja levon välillä.

Päivi Ainali on työterveyspsykologi, työ- ja organisaatiopsykologian erikoispsykologi. Hän on toiminut psykologina jo yli 30 vuotta. Koko työuransa hän on tehnyt töitä työelämäkysymysten parissa ja erikoistunut työ- ja organisaatiopsykologiaan. Lisäksi hän on käynyt esimiesten ja johdon työnohjaajakoulutuksen. Päivin päivittäisessä työssä askarrellaan työhyvinvointiin, työssä jaksamiseen, stressinhallintaan ja työyhteisöjen toimivuuteen liittyvien asioiden parissa. Hän nostaa esityksessään esille kuormitustekijöiden tunnistamisen ja jaksamisen reaaliteetit ja työyhteisöjen monenlaiset haasteet.

Ilmoittauduthan maksuttomaan tilaisuuteen viimeistään 22.5. mennessä.


Paikka

Synergiakeskus Kohoa

Kauppalankatu 13, Kouvola


Osallistumismaksu

Tilaisuus on maksuton.


Päivämäärä ja kelloaika

Tapahtuma-aika Ilmoittautumisaika
24.5.2023 14:30 - 24.5.2023 18:30 25.4.2023 11:32 - 22.5.2023 15:00
Ilmoittaudu

 • Kymenlaakson Kauppakamari4
 • kotkan tyoterveys logo 2
 • Pihlajalinna logo vaaka RBG
 • Mehilaeinen logo vaaka cmyk
 • WHbyTH logo 1000x500pix 00222B
 • kohoa

Synergiakeskus Kohoa

Kauppalankatu 13, Kouvola