if (CookieConsent::check('Analytics')) { }

Tapahtumat

Äly O-HOY! -seminaari 2.9. Kotka

Kotkan Nuorkauppakamari järjestää yhteistyökumppaneiden kanssa älyteknologiaseminaarin 2.9.2022 Kotkassa Merikeskus Vellamossa. Puhujina ja panelisteina esiintyy aihealueen huippunimiä digitalisaation eturivin yrityksistä. Seminaarin pääpuhujana häikäisee innostava Perttu Pölönen.

Tule kouluttautumaan ja kuuntelemaan digitalisaation uusimmat tuulet sekä verkostoidu alan parhaiden kanssa!

 
Ohjelma

8:00 Rekisteröityminen, aamukahvi ja verkostoituminen
Merikeskus Vellamon aulatila
         
8:45  Aloitus  
Tervetuloa Äly O-HOY! -älyteknologiaseminaariin.
 
9:00 Key-note 1:  Älykkäät ratkaisut eilen, tänään ja huomenna

Hanna Saari on start up -yritys Hyyra Oy:n operatiivinen johtaja ja teknologia-alan bloggaaja. Key-notessaan Saari johdattaa kuulijat erilaisten älykkäiden teknologiaratkaisuiden pariin ja kertoo, mikä on jo mahdollista ja mitä jokaisen tulisi ymmärtää uusien teknologioiden käyttöönotosta. Hannan tyyli mukaansatempaavana puhujana saa skeptisemmänkin liiketoiminta-asiantuntijan ymmärtämään IT-jargonia. 

9:45 Key-note 2: Älykästä kaukolämpöä
Kotkan Energian toimitusjohtaja Sami Markkanen kertoo, miten kaukolämmöstä on tehty älykästä ja kuinka Smartikle auttaa kiinteistön omistajaa säästämään energiankulutuksessa.
 
10:15 Tauko
 
10:30  Key-note 3: Pilvipalvelut muutoksen kiihdyttäjänä
Data, analytiikka ja pilvipalvelut muuttavat liiketoimintaa ja yhteiskuntaa vauhdilla. Kuinka työ ja toimintatavat muuttuvat? Millaista johtamista ja kulttuuria muuttuva toimintaympäristö edellyttää? Muun muassa näihin kysymyksiin vastaa Markus Hongisto, Country Manager Google Cloudilta.

11:30 
Lounastauko
 
12:30 Key-note 4: Autonominen tulevaisuuden tehdas
Digitalization Development Manager Jari Kapanen, Andritz Oy.
Case esimerkki: Autonomisesti toimivat ja liikkuvat nosturit raaka-ainelogistiikan keihäänkärkenä.
 
13:15 Paneelikeskustelu: Hyvä data, paha data
Strateginen muotoilija Irina Kujanpää haastaa yritysten edustajat mielenkiintoiseen paneelikeskusteluun räjähdysmäisesti lisääntyneen datan uhista ja mahdollisuuksista.
 
14:15 Kahvitauko  
 
14:45 Key-note 5: Perttu Pölönen, Disruptio & eksponentiaaliset teknologiat
Tekoäly, robotiikka, nanoteknologia, virtuaalitodellisuus, 3D-printterit, kvanttitietokoneet, lohkoketju ja digitaalinen biologia tulevat muuttamaan arkeamme enemmän kuin ehkä osaamme kuvitellakaan. Kun mikään ei ole varmaa, kaikki on mahdollista. Futuristi ja tietokirjailija Perttu Pölönen pitää innostavan luennon disruptiosta eli pelisääntöjen muutoksesta mahdollisuuksineen ja haasteineen sekä antaa tulevaisuuteen katsovia näkökulmia eksponentiaalisesti kehittyvistä teknogioista.
 
16:00 Kiitos ja näkemiin 

Paikka

Merikeskus Vellamo

Tornatorintie 99, Kotka


Osallistumismaksu

Normaalihinta 180 € + alv 24 %

Jäsenhinta Jäsenhinta 120€ kauppakamarin jäsenille.


Päivämäärä ja kelloaika

Tapahtuma-aika Ilmoittautumisaika
2.9.2022 8:00 - 2.9.2022 16:00 30.6.2022 15:00 - 25.8.2022 15:00
Ilmoittaudu

4bannerphotos

Seminaarin pääpuhuja Perttu Pölönen on futuristi, tietokirjailija ja moniosaaja. Perttu on valittu luovimmaksi suomalaiseksi Slushissa ja MIT on nimennyt hänet 35 lupaavimman innovaattorin joukkoon Euroopassa.


Merikeskus Vellamo

Tornatorintie 99, Kotka