if (CookieConsent::check('Analytics')) { }

Tapahtumat

Yritysjohdon kansainvälisen kasvun ohjelma kevät 2023 7.2.-25.4.

7.2.2023  I  14.3.2023  I  4.4.2023  I  25.4.2023
Työkaluja kasvun ja kansainvälistymisen johtamiseen

Yritysten kansainvälinen toimintaympäristö on muutoksessa. Poliittiset ja taloudelliset riskit ovat lisääntyneet kansainvälisillä markkinoilla. Samanaikaisesti yrityksille on avautunut uusia markkinamahdollisuuksia. Tämä asettaa erilaisia vaatimuksia yritysjohdolle. Yritysten kasvu, kansainvälistyminen ja monikulttuurisuus edellyttävät johtajalta uudenlaista taitoa ymmärtää muutosta ja toimia muuttuvissa olosuhteissa.

Keskuskauppakamarin Yritysjohdon kansainvälisen kasvun ohjelma laajentaa ja syventää yritysjohdon osaamista kansainvälistymisessä ja muuttuvan toimintaympäristön hallinnassa. Ohjelma tarjoaa näkemyksiä kansainvälisen toimintaympäristön kehityssuunnista, jotka vaikuttavat yrityksen toimintaan ja johtamiseen.

Ohjelmassa on neljä moduulia. Niissä käsitellään kasvua ja kansainvälisyyttä eri näkökulmista, kuullaan huippuasiantuntijoita ja jaetaan käytännön yritysesimerkkejä. Ohjelman aikana yritysjohtajilla on mahdollisuus keskustella ja verkottua muiden osallistujien ja ohjelman asiantuntijoiden kanssa. Varsinaisen ohjelman lisäksi järjestetään erilaisia oheisohjelmia ja verkottumistilaisuuksia.

Ohjelma toteutetaan hybridimallilla, osallistujat voivat osallistua moduuleihin paikan päällä tai Teams-etäyhteyden kautta. Verkostoituminen on merkittävä osa ohjelman sisältöä ja osallistuminen paikan päällä tukee tätä parhaiten. Ohjelman toteutuksessa hyödynnetään digitaalista Howspace-työtilaa, joka tarjoaa materiaalit ja keskustelualustan ohjelmaan osallistuville.

Ohjelma on suunnattu yritysten johdolle, johtoryhmiin kuuluville, tuleville johtajille ja hallitusten jäsenille. Ohjelma on loistava mahdollisuus päivittää ja syventää omaa osaamista. Ohjelmaan otetaan 30 osallistujaa, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ohjelma järjestetään nyt toisen kerran. Ensimmäiseen ohjelmaan osallistuneet kokivat kokonaisuuden hyödylliseksi. Palautetta osallistuneilta: 
”Inspiroivat puheenvuorot kovan luokan puhujilta yhdistettynä Suureen vientipäivään oli loistava kokonaisuus”
”Ajatuksia herättäviä puheenvuoroja”
”Sain paljon tietoa”

Maailma tarvitsee suomalaisten yritysten osaamista!
Lue Keskuskauppakamarin kansainvälisten asioiden johtajan Lenita Toivakan blogi tästä

#kansainvälisenkasvunohjelma

yritysjohdon-kansainvalisen-kasvun-ohjelma-2023-email.jpg (127 KB)

OHJELMA

Tarkempi ohjelma julkaistaan syksyllä 2022. 

Moduuli I:
Vaikuta, valmenna ja valloita 
Tiistai 7.2.2023 klo 9.00 – 11.30, Scandic Grand Central, Vilhonkatu 13, Helsinki

Seminaarin teemoina mm.
– Ohjelman avaus ja tavoitteet
– Kasvun mahdollisuudet
– Voittajien valmentaminen

Puhujina mm. 
Kansainvälisten asioiden johtaja Lenita Toivakka, Keskuskauppakamari

Ohjelmaan sisältyy samana iltapäivänä 7.2.2023 klo 12 – 19 järjestettävä Keskuskauppakamarin Suuri vientipäivä. Suuri vientipäivä on vuosittainen foorumi, joka tarjoaa yrityksille erinomaisen mahdollisuuden ymmärtää tulevaa kehitystä keskeisillä vientimarkkinoilla ja sen vaikutuksia yritysten strategiaan.

Moduuli II:
Johtajuus, muutos ja vastuullisuus yrityksen kansainvälistyessä

Tiistai 14.3.2023 klo 12.00–17.00 Helsinki

Seminaarin teemoina mm.
– Kansainvälinen johtajuus
– Vastuullisuus
– Yrityscase 

Puhujina mm.
Senior Advisor, hallitusammattilainen, Terhi Koipijärvi

Moduuli III:
Johtaja kansainvälisessä ympäristössä –markkinoiden muutos  
Tiistai 4.4.2023 klo 12.00 – 17.00 Helsinki

Seminaarin teemoina mm.
– Tulevaisuus 2030 – minne matkalla Maailma, EU & Suomi? 
– Markkinakatsauksia maailmalta 
– Tukea verkostojen rakentamiseen
– Yrityscase

Puhujina mm.
Yliasiamies Jyrki Katainen, Sitra
Toimitusjohtaja Jan Feller, Saksalais-Suomalainen kauppakamari

Moduuli IV:
Tulevaisuuden johtaja –
tiekartta kansainväliseen johtajuuteen  
Tiistai 25.4.2023 klo 12.00 – 18.00 Helsinki

Seminaarin teemoina mm. 
– Geopoliittinen katsaus
– Katsaus maailmantalouteen
– Minne menet kybermaailma?
– Yrityscase 
– Ohjelman päätös

Puhujina mm.
Valtiosihteeri Jukka Salovaara, Ulkoministeriö
Pääanalyytikko Minna Kuusisto, Danske Bank
CEO Heikki Hiltunen, iLOQ Oy

Ohjelman sisällöstä vastaavaa Keskuskauppakamarin kansainvälisten asioiden johtaja Lenita Toivakka
Ohjelman käytännön toteutusta hoitaa palvelujohtaja Mari Hakkarainen.


Ohjelmaan sisältyy:

  • Teams-ennakkotapaaminen keskiviikkona 2.2.2022 klo 16.00 – 17.00, jossa osallistujaesittelyt ja tutustuminen Howspace-työtilaan.
  • Osallistuminen Keskuskauppakamarin Suureen vientipäivään tiistaina 7.2.2023 klo 12 – 19
  • Ohjelmassa mainitut seminaarit kahvi- ja lounastarjoiluineen.

Osallistumismaksut: Kauppakamareiden jäsenyritysten osallistujille 2150 € + alv. 24 %, normaalihinta 2600 € + alv. 24 %. Teemme mielellämme pakettitarjouksen, mikäli yrityksestäsi tulee useampia osallistujia ohjelmaan. Huomioithan, että paikkoja on rajoitetusti ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Maksu- ja peruutusehdot: Laskutamme ohjelman osallistumismaksun ohjelman alkaessa. Kuluton peruutus on mahdollinen viimeistään 7 vuorokautta ennen ohjelman ensimmäistä seminaaria. Myöhäisemmästä peruutuksesta veloitetaan 50 % osallistumismaksusta. Paikan voi tarvittaessa siirtää toiselle osallistujalle.

Seuraamme tapahtumiemme hiilijalanjälkeä: Keskuskauppakamarin Ilmastositoumuksen mukaisesti olemme sitoutuneet tavoittelemaan hiilineutraaliutta vuoteen 2035 mennessä. Seuraamme tapahtumiemme hiilijalanjälkeä, pyrimme vähentämään päästöjä ja kompensoimme tapahtumasta aiheutuneet päästöt. Tämän vuoksi kysymme sinulta ilmoittautumisen yhteydessä, kuinka saavut tapahtumaan. Autathan meitä tekemään hiilijalanjäljestä mahdollisimman pienen käyttämällä mahdollisuuksien mukaan julkisia liikennevälineitä.

 


Osallistumismaksu

Normaalihinta 2600

Jäsenhinta 2150


Päivämäärä ja kelloaika

Tapahtuma-aika Ilmoittautumisaika
7.2.2023 9:00 - 25.4.2023 18:00 31.10.2022 10:44 - 6.2.2023 15:00
Ilmoittaudu