Kymenlaakso Summit 2019

6.6. PATO KLUBI KOUVOLA


Summit2019 banneri

Kymenlaakso Summit on tulevaisuustapahtuma ja korkeatasoinen asiantuntijaseminaari, joka tuo yrityksille ja organisaatioille tuoretta tietoa hyödynnettäväksi suoraan toiminnan kehittämiseen ja tehostamiseen.

Puolen päivän seminaari fokusoituu tulevaisuuden ennakointiin liiketoiminnassa. Seminaarissa on erinomainen tilaisuus saada uusinta tietoa muun muassa, miten digitalisaation eri keinoilla kehitetään ja tehostetaan liiketoimintaa ja varaudutaan muutoksiin. Digitaalisten ratkaisujen ja toimintatapojen lisäksi kuullaan, miten ihmisen mieli, keho ja aivot reagoivat muuttuviin työ- ja toimintatapoihin. 

Seminaari soveltuu erityisen hyvin yritysten ja organisaatioiden päättäjille, asiantuntijoille, myynnille, markkinoinnille, viestinnälle, kehitystehtävissä toimiville ja kaikille, joiden tehtäväkuvaan kuuluu toiminnan kehittäminen, Business Development- ja muut kasvu- ja kehitystehtävät.

Seminaarin puhujat edustavat alansa terävintä kärkeä. Lisäksi mukana on aina yksi mielenkiintoinen yrityscase. 

Jos et vielä tiedä, mikä tapahtuma Kymenlaakso Summit on niin kurkkaa tänne:

Viime vuoden loistavien puhujien aineistot ja tapahtuman kuvat avautuvat tästä Summit 2018 -linkistä

KSUMMIT 2018 Kollaasi 02

Ohjelma, puhujat, Early bird -liput ja tapahtumatiedot päivitetään tapahtumakalenteriin, siirry sivuille tästä linkistä.