Tapahtumat - Muut tilaisuudet

Naisverkoston lounas 12.2.

NAISVERKOSTON TAPAAMINEN 

12.2. Lounastilaisuus Lääkärikeskus Mehiläisessä Kouvolassa klo 12 - 13.30 

VIIMEINEN ILMOITTAUTUMISPÄIVÄ SU 10.2.

TIETOA NAISVERKOSTOSTA

Kymenlaakson kauppakamarin naisverkoston tapaamiset taapmiset käynnistyivät 2018. Naisverkoston toiminta on tarkoitettu johtavassa asemassa oleville ja omien johtamistaitojen kehittämisestä kiinnostuneille naisille, jotka haluavat verkostoitua ammatillisesti. Mukana on jo yli 70 upeaa naista.   sanoo naisverkoston puheenjohtaja, toimitusjohtaja Johanna Eskola T-Base Oy:sta. Johanna on toiminut verkoston ideoijana ja käynnistäjänä.  
   

TAVOITTEET

Naisverkoston toiminnan tavoitteita ovat naisten keskinäinen ammatillinen verkostoituminen, oman osaamisen kehittäminen verkostoa hyödyntäen eli vertaisoppiminen sekä naisjohtajuuden edistäminen. Tapaamiset ovat pääosin teemallisia lounas- tai aamukahvitilaisuuksia. Lounas on omakustanteinen. 

LISÄTIETOA

Kysy lisää sirpa.kantola-pakkanen@kauppakamari.fi , 0440 296 110. Tilaisuudet ovat kaikille kauppakamarin naisille avoimia. Tule rohkeasti mukaan! 


KAUPPAKAMARIT NAISJOHTAJUUDEN EDISTÄJINÄ

Kauppakamari on vahva alueellisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti toimiva elinkeinoelämän verkosto. Kauppakamarit pyrkivät aktiivisesti edistämään naisjohtajuutta itsesääntelyn keinoin. Vuosittaiset naisjohtajaselvitykset kartoittavat naisjohtajuuden tilaa Suomessa. Ne nostavat esiin naisjohtajien merkityksen yritysjohdossa ja osoittavat keinoja tukea naisten tietä yritysten johtotehtäviin. Keskuskauppakamarin naisjohtajien mentorointiohjelmalla vauhditamme konkreettisella tavalla osaavien naisten tietä yhtiöiden liiketoiminnan johtotehtäviin. https://naisjohtajat.fi/


Osallistumismaksu

Tilaisuus on maksuton.


Päivämäärä ja kelloaika

Tapahtuma-aika Ilmoittautumisaika
12.2.2019 12:00 - 12.2.2019 13:30 8.2.2019 23:59
Ilmoittaudu