Tapahtumat - Muut tilaisuudet

Maksuton digisparraus pk-yrityksille

Hae mukaan Digisparraukseen, autamme sinua tunnistamaan yrityksesi digitaaliset mahdollisuudet!

Digisparraus on iltapäivän kestoinen (3h) workshop, jonka aikana tutustumme yrityksesi liiketoimintaan, ideoimme workshopissa yrityksesi digitalisaation mahdollisuuksia ja tunnistamme yhdessä mahdollisuuksia astua digitaaliselle polulle. Lisäksi jaamme yhdessä ajatuksia johtamisesta, digitalisaation synnyttämistä mahdollisuuksista, osaamisen kehittämisestä, sekä liiketoiminnan ja toimintatapojen uudistamisesta.

Meiltä saat huippujoukon asiantuntijoita ideoimaan iltapäiväksi kanssasi. Ideat ja digitaalisen polun toteutus jäävät yrityksellenne. Digisparraukseen voivat hakea mukaan kaikki pk-yritykset (5-30 henkeä työllistävät) ja se on yrityksille maksutonta. Mukaan valitaan 2 – 3 yritystä.

Hae mukaan 28.3. mennessä!  

Tiina Paavola 0440 296 110, tiina.paavola(at)kauppakamari.fi

Digisparrauksesta vastaa Kymenlaakson kauppakamarin Digivaliokunta yhteistyökumppaneina Digi- ja Logistiikkaverstas. Sparraus totutetaan nyt ensimmäistä kertaa.  Digivaliokunta toimii Kymenlaakson kauppakamarin tieto- ja informaatiotekniikan asiantuntijoina, edistää digitalisaation ja digiosaamisen kehittymistä sekä toimijoiden verkostoitumista. 


Päivämäärä ja kelloaika

Tapahtuma-aika Ilmoittautumisaika
28.3.2018 0:00 - 28.3.2018 0:00
Ilmoittaudu