Tapahtumat - Muut tilaisuudet

Made by Finland - Työn tulevaisuus kaakkoissuomalaisin silmin

Made by Finland - 
Työn tulevaisuus kaakkoissuomalaisin silmin

Maanantaina 21.8.2017 klo 13-17
Ravintola Koskelassa (Koskelankuja 1, Kuusankoski)

Mitä Kaakkois-Suomessa osataan paremmin kuin missään muualla? Mitä työpaikoilla voisi tehdä vielä paremmin tulevaisuuden menestyksen turvaamiseksi? Tervetuloa Made by Finland -seminaariin kuulemaan kaakkoissuomalaisen elinkeinoelämän vahvuuksista ja työn tulevaisuudesta.


Iltapäivän aloittaa työministeri Jari Lindström: mikä on ministerin resepti oman maakuntansa menestykseen? Ministerin puheenvuoron jälkeen kuullaan hienoja paikallisia yritystarinoita. Mukana ovat mm. Klikinsäästäjä ja Dust Control Systems OyOhjelmassa on myös liike-elämän asiantuntija ja moniosaaja  innostava esitys suomalaisuuden ja menestyksen yhtymäkohdista. Tilaisuuden päättää ohjattu kierros UPM:n tehdasalueella. Järjestämme bussikuljetuksen seminaaripaikalta tehtaalle ja takaisin.

Seminaari on maksuton ja avoin kaikille kaakkoissuomalaisesta työelämästä kiinnostuneille. Ilmoittaudu 10.8. mennessä 

Tapahtuma on osa Made by Finland kampanjaa. Suomalaisen Työn Liiton, Tekesin, Työterveyslaitoksen ja Työelämä 2020 -hankkeen Suomi 100 -juhlavuoden kampanja nostattaa ylpeyttä suomalaisesta työstä ja kehittää suomalaista työelämää. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Kaakkois-Suomen Työelämä 2020 -alueverkoston kanssa.

Tervetuloa mukaan!


Osallistumismaksu

Tilaisuus on maksuton.


Päivämäärä ja kelloaika

Tapahtuma-aika Ilmoittautumisaika
21.8.2017 13:00 - 21.8.2017 17:00
Ilmoittaudu