Tapahtumat - Jäsentilaisuudet

Kymenlaakson kauppakamarin naisverkoston aamukahvit 14.12.

NAISVERKOSTON JOULUPUURO 

14.12. Datariina, Heikinkatu 7, Kotka klo 8.30 - 10.00

Kymenlaakson kauppakamari kutsuu kaikki naisverkoston jäsenet ja verkostosta kiinnostuneet joulupuurolle Datariinaan! 

 

TIETOA NAISVERKOSTOSTA

Kymenlaakson kauppakamari on käynnistänyt naisverkoston tapaamiset. Naisverkoston toiminta on tarkoitettu johtavassa asemassa oleville ja omien johtamistaitojen kehittämisestä kiinnostuneille naisille, jotka haluavat verkostoitua ammatillisesti. Mukana on jo yli 60 upeaa naista.   sanoo naisverkoston puheenjohtaja, toimitusjohtaja Johanna Eskola T-Base Oy:sta. Johanna on toiminut verkoston ideoijana ja käynnistäjänä.  
   

TAVOITTEET

Naisverkoston toiminnan tavoitteita ovat naisten keskinäinen ammatillinen verkostoituminen, oman osaamisen kehittäminen verkostoa hyödyntäen eli vertaisoppiminen sekä naisjohtajuuden edistäminen. Tapaamiset ovat pääosin teemallisia lounas- tai aamukahvitilaisuuksia.

LISÄTIETOA

Kysy lisää tiina.paavola@kauppakamari.fi, 0440 296 110. Tilaisuudet ovat kaikille kauppakamarin naisille avoimia. Tule rohkeasti mukaan! 


KAUPPAKAMARIT NAISJOHTAJUUDEN EDISTÄJINÄ

Kauppakamari on vahva alueellisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti toimiva elinkeinoelämän verkosto. Kauppakamarit pyrkivät aktiivisesti edistämään naisjohtajuutta itsesääntelyn keinoin. Vuosittaiset naisjohtajaselvitykset kartoittavat naisjohtajuuden tilaa Suomessa. Ne nostavat esiin naisjohtajien merkityksen yritysjohdossa ja osoittavat keinoja tukea naisten tietä yritysten johtotehtäviin. Keskuskauppakamarin naisjohtajien mentorointiohjelmalla vauhditamme konkreettisella tavalla osaavien naisten tietä yhtiöiden liiketoiminnan johtotehtäviin. https://naisjohtajat.fi/


Paikka

Datariina

Heikinkatu 7 , Kotka


Osallistumismaksu

Tilaisuus on maksuton.


Päivämäärä ja kelloaika

Tapahtuma-aika Ilmoittautumisaika
14.12.2018 8:30 - 14.12.2018 10:00
Ilmoittaudu


Datariina

Heikinkatu 7 , Kotka