if (CookieConsent::check('Analytics')) { }

Tapahtumat - Jäsentilaisuudet

Kesäretki Rankkiin 30.8.

Tervetuloa kesäretkelle Rankkiin!

Starttaamme matkaan Sapokasta klo 8.30 ja palaamme Sapokkaan noin klo 12.30.

Merimatkalla nautimme aamiaisen kansanedustaja, työelämäprofessori ja sotatieteiden tohtori Jarno Limnellin kanssa. Hän on työskennellyt turvallisuuspolitiikan ja turvallisuuden sekä teknologian, opettamisen ja ihmisten parissa yli 25 vuotta: upseerina puolustusvoimissa, johtotehtävissä liike-elämässä ja professorina yliopistossa. Jarnolla on varmasti mielenkiintoista kerrottavaa mm. turvallisuusympäristöömme ja NATO- jäsenyyteemme liittyen.

Merimatka kestää vajaan tunnin verran, jonka jälkeen asetumme Rankkiin sään mukaan: joko luonnon helmaan kallioille meren äärelle tai auditorioon säältä suojaan.

Seuraamme retkelle liittyy myös Keskuskauppakamarin pääekonomisti Jukka Appelqvist. Hänellä on monipuolinen kokemus talouden seuraajana usealta eri toimialalta. Ennen Keskuskauppakamaria Appelqvist työskenteli Danske Bankin ekonomistina, Eläketurvakeskuksen ekonomistina sekä muun muassa valtiovarainministeriön työmarkkina-analyytikkona ja Tilastokeskuksen suhdannetilastoihin keskittyvänä yliaktuaarina. Jukan tapaa usein tv-ruudun välityksellä hänen kommentoidessaan erittäin mielenkiintoisesti ja rennolla tavalla talouden näkymiä ja suhdanteita.

Rankissa nautimme merelliseen tapaan lohisoppa lounaasta, leppoisasta oleilusta ja hyvästä seurasta.

Paikkoja on vain rajoitetusti ja mukaan mahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä 50 ensimmäistä. Ilmoittautumiset ovat sitovia, mutta mikäli olet ilmoittautunut etkä pääse paikalle, voit mahdollistaa vapautuneen paikan toiselle henkilölle ja ilmoittaa siitä tapahtuman järjestäjälle.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Lisätiedot: janita.lehtonen@kauppakamari.fi / +358 440 296110

 

 


Osallistumismaksu

Tilaisuus on maksuton.


Päivämäärä ja kelloaika

Tapahtuma-aika Ilmoittautumisaika
30.8.2023 8:30 - 30.8.2023 12:30 16.6.2023 10:06 - 23.8.2023 15:00
Ilmoittaudu