Kansainvälistymisneuvonta


ULKOMAANKAUPAN NEUVONTAPALVELUT

Kauppakamariverkosto auttaa erilaisissa kansainvälisen kaupan kysymyksissä liittyen esim. tavaroiden lähettämiseen ulkomalle, toimitusehto-kysymyksissä jne. Muista, että voit myös käyttää Finnchamin ja Finpron kansainvälisiä verkostoja maailmalla.

Tiedustelut: Kymenlaakson kauppakamari puh. + 358 5 229 6100 email: kymichamber(at)kauppakamari.fi

FINNCHAM

Finncham kokoaa ulkomailla toimivat suomalaiset kauppakamarit, -yhdistykset ja -killat yhden sateenvarjon alle. Tavoite on tiedon ja verkostojen risteys, joka vahvistaa suomalaisyritysten kansainvälistymistä ja vientiponnisteluja.

COME

Helsingin seudun kauppakamarin COME (Chamber of Multicultural Enterprises) -tarjoaa maksutonta työnantajan neuvontapalvelua ulkomaiseen työvoimaan liittyvissä kysymyksissä kaikille yrityksille ympäri Suomen.

Neuvontapalvelu tarjoaa yrityksille päivitettyä tietoa ulkomaiseen työvoimaan liittyvistä asioista ja palveluista, ja tukee yritysten valmiuksia hyödyntää Suomessa olevien ja Suomeen tulevien kansainvälisten osaajien potentiaali.

COME:n neuvontapalvelu auttaa mm. kysymyksissä, jotka liittyvät

  • kansainväliseen työvoimaantyöperäiseen maahanmuuttoon
  • työ- ja oleskelulupiin
  • kansainvälisten työntekijöiden rekrytointiprosesseihin
  • yksityisen ja kolmannen sektorin tarjoamiin ulkomaiseen työvoimaan keskittyviin palveluihin

Business Finland

Business Finland -verkosto edistää Suomen ja suomalaisten yritysten menestymistä maailmalla. Kauppakamarit ovat osa Team Finland -verkostoa. Kaakkois-Suomessa toimii oma TF-verkosto.