if (CookieConsent::check('Analytics')) { }

Koulutukset

Verkkokoulutus: Varaudu whistleblowing-direktiivin vaatimuksiin 26.4.

Joulukuusta 2021 alkaen EU:n whistleblowing-direktiivi tuo uusia vaatimuksia vähintään 50 hengen yrityksille ja julkisen sektorin organisaatioille. Näiden organisaatioiden on otettava käyttöön epäiltyjen väärinkäytösten ilmoitus- eli whistleblowing-kanava. Lisäksi direktiivi edellyttää selkeitä toimintatapoja, joilla suojellaan väärinkäytöksistä ilmoittavia työntekijöitä.   

Tehokoulutuksessa perehdyt direktiivin sisältöön ja whistleblowing-ilmoitusten käsittelyprosessin vaiheisiin. Saat myös vinkkejä whistleblowing-kanavan perustamiseen tai hankintaan liittyen.

Asiantuntijat:
Managing Director Miikka Karimo, EXSE Oy
Johtava asiantuntija Ville Kajala, Keskuskauppakamari

Ohjelma:

9.00 Whistleblowing-direktiivin sisältö ja uudet vaatimukset
johtava asiantuntija Ville Kajala, Keskuskauppakamari

9.45 Whistleblowing-ilmoitusten käsittely ja jatkotoimet
Whistleblowing-kanavan perustaminen tai hankinta – mitä kannattaa huomioida?
Managing Director Miikka Karimo, EXSE Oy

10.30 Koulutus päättyy

Koulutus järjestetään yhteistyössä Helsingin seudun kauppakamarin kanssa.

Kun ilmoitat useamman kuin yhden osallistujan striimiin, ensimmäinen osallistuja maksaa koko hinnan ja kaikki seuraavat osallistujat -50%. Jokainen osallistuja saa linkin striimin katsomiseen ja voi osallistua koulutukseen mistä haluaa. Ryhmän voit ilmoittaa asiakaspalvelu@kauppakamarinkoulutus.fi tai soita 09 2286 0360.

Peruutusehdot:

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.  Peruutukset on tehtävä kirjallisesti. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta. Helsingin Kamari Oy:llä on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla siitä asiakkaalle sähköpostilla viimeistään neljä (4) arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin.

Striimin ohjeet:
Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä. Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi


Osallistumismaksu

Normaalihinta 320 € + alv

Jäsenhinta 220 € + alv


Päivämäärä ja kelloaika

Tapahtuma-aika Ilmoittautumisaika
26.4.2021 9:00 - 26.4.2021 10:30 13.1.2021 15:00 - 23.4.2021 15:00
Ilmoittaudu

ville kajala 730x 1

Ville Kajala
Johtava asiantuntija
Keskuskauppakamari