if (CookieConsent::check('Analytics')) { }

Koulutukset

Verkkokoulutus: Tietosuojavastaavien ajankohtaispäivä 9.2.

Tässä koulutuksessa saat ajankohtaisia vinkkejä tietosuojavastaavan tehtävien hoitamiseen. Koulutus sopii tietosuojavastaaville tai muille henkilötietojen käsittelyn vastuuhenkilöille niin yrityksissä, järjestöissä, säätiöissä kuin julkisella sektorilla.

Koulutuksessa käydään läpi mm.:

  • tietosuojavastaavan tehtävät
  • tietosuojaohjelman operointi
  • osoitusvelvollisuus ja dokumentointi
  • DPIA-arviointien tekeminen
  • tietovuotojen tutkinta ja ilmoittaminen
  • läpinäkyvyys ja rekisteröidyn oikeuksien toteuttaminen

Asiantuntija: 
Tietosuojavastaava Mikko Viemerö, Finnair Oyj

Ohjelma:

11.45 Yhteyden avaus

12.00 Seminaarin avaus asiantuntija Janne Kettunen, Kauppakamarin koulutus

12.05 Tietosuojavastaavan tehtävät
Tietosuojaohjelman operointi

13.30 Tauko

13.45 Osoitusvelvollisuus ja dokumentointi
DPIA-arviointien tekeminen

14.50 Tauko

15.00 Tietovuotojen tutkinta ja ilmoittaminen
Läpinäkyvyys ja rekisteröidyn oikeuksien toteuttaminen

16.00 Koulutus loppuu

Koulutus järjestetään yhteistyössä Helsingin seudun kauppakamarin kanssa.

Kun ilmoitat useamman kuin yhden osallistujan striimiin, ensimmäinen osallistuja maksaa koko hinnan ja kaikki seuraavat osallistujat -50%. Jokainen osallistuja saa linkin striimin katsomiseen ja voi osallistua koulutukseen mistä haluaa. Ryhmän voit ilmoittaa: asiakaspalvelu@kauppakamarinkoulutus.fi tai soita 09 2286 0360.

Peruutusehdot:

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.  Peruutukset on tehtävä kirjallisesti. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta. Helsingin Kamari Oy:llä on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla siitä asiakkaalle sähköpostilla viimeistään neljä (4) arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin.

Striimin ohjeet:

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä. Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi.


Osallistumismaksu

Normaalihinta 520 € + alv 24 %

Jäsenhinta 410 € + alv 24 %


Päivämäärä ja kelloaika

Tapahtuma-aika Ilmoittautumisaika
9.2.2021 12:00 - 9.2.2021 16:00 4.12.2020 16:00 - 26.1.2021 16:00
Ilmoittaudu

mikko viemer 730x 3 1

Mikko Viemerö
Tietosuojavastaava
Finnair Oyj

Mikko Viemerö työskentelee tietosuojavastaavana Finnairilla. Aiemmin hän on työskennellyt mm. tietosuoja-asiantuntijana KPMG:llä ja vastannut KPMG:n tietoturvatiimissä tietosuojapalvelujen kehittämisestä. Mikko on työskennellyt vuosia tietosuoja- ja tietoturva-asioiden parissa, ja hänellä on kokemusta niin yksityiseltä kuin julkiseltakin sektorilta. Koulutukseltaan hän on kauppatieteiden lisensiaatti, CIPP/E, CIPM, CIPT, CISA, CISM.