if (CookieConsent::check('Analytics')) { }

Koulutukset

Verkkokoulutus: PK-yrityksen yrityssaneeraus ja konkurssi 2.2.

Koronaepidemian vaikutukset heijastuvat lähes jokaiseen yritykseen. Poikkeusolosuhteet voivat ajaa pk-yrityksen tilanteeseen, jossa se ei enää kykene selviytymään taloudellisista velvoitteistaan. Tällöin voi olla edessä yrityksen hakeutuminen saneerausmenettelyyn tai konkurssiin. 

Miten yrityssaneeraus- tai konkurssimenettely käytännössä etenee? Mihin tilanteisiin saneeraus vielä sopii ja milloin konkurssiin hakeutuminen on oikea vaihtoehto?

Koulutuksessa käydään käytännönläheisesti läpi molempien menettelyjen pääpiirteet. Koulutuksen jälkeen osallistujilla on selkeä kuva siitä, mihin tilanteisiin kumpikin menettely sopii.

Asiantuntija:
Asianajaja, osakas Olli Kärkkäinen, Asianajotoimisto Sivenius, Suvanto & Co Oy

Ohjelma:

9:00 Yrityssaneeraus
• Mikä on yrityssaneeraus
• Mitkä velat kuuluvat saneerausmenettelyyn
• Saneerausmenettelyyn hakeminen ja siihen pääsyn edellytykset
• Saneerausmenettelyn aloittaminen
• Menettelyn aloittamisen oikeusvaikutukset
• Saneerausohjelma ja selvittäjän rooli
• Saneerausohjelman vahvistaminen ja toteuttaminen

Konkurssi
• Konkurssiin hakeutuminen
• Konkurssin alkamisen edellytykset
• Konkurssimenettelyn vaiheet
• Konkurssivelat
• Konkurssihallinto ja saatavien valvonta
• Konkurssin raukeaminen 

10:45 Koulutus päättyy

Koulutus järjestetään yhteistyössä Helsingin seudun kauppakamarin kanssa.


Kun ilmoitat useamman kuin yhden osallistujan striimiin, ensimmäinen osallistuja maksaa koko hinnan ja kaikki seuraavat osallistujat -50%. Jokainen osallistuja saa linkin striimin katsomiseen ja voi osallistua koulutukseen mistä haluaa. Ryhmän voit ilmoittaa: asiakaspalvelu@kauppakamarinkoulutus.fi tai soita 09 2286 0360.

Peruutusehdot:

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.  Peruutukset on tehtävä kirjallisesti. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta. Helsingin Kamari Oy:llä on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla siitä asiakkaalle sähköpostilla viimeistään neljä (4) arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin.

Striimin ohjeet:

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä. Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi.


Osallistumismaksu

Normaalihinta 350 € + alv 24 %

Jäsenhinta 250 € + alv 24 %


Päivämäärä ja kelloaika

Tapahtuma-aika Ilmoittautumisaika
2.2.2021 9:00 - 2.2.2021 10:45 4.12.2020 13:00 - 1.2.2021 15:00
Ilmoittaudu

tehokoulutus pk yrityksen yrityssaneeraus ja konkurssi

Olli Kärkkäinen
Asianajaja, osakas
Asianajotoimisto Sivenius, Suvanto & Co Oy