if (CookieConsent::check('Analytics')) { }

Koulutukset

Verkkokoulutus: Palvelumuotoilun työkalut arjessa 8.6.

Koulutus toteutetaan etäkoulutuksena Zoomin kautta.

Tässä etäkoulutuksessa tutustutaan palvelumuotoilun eri työkaluihin ja niiden käyttöön arjessa. Koulutuksessa käsitellään myös, miten palvelumuotoilu voidaan tuoda yhdeksi organisaation kehittämismenetelmäksi ja annetaan vinkkejä asiakaslähtöisempään ajattelu- ja työskentelytapaan.

Sisältö:
• Asiakaslähtöisyys lähtökohtana
• Palvelumuotoilu kehittämisotteena
• Palvelumuotoiluprosessi ja työkaluja eri vaiheisiin

Koulutus on toiminnallinen ja vuorovaikutteinen, ja palvelumuotoilun työkaluihin tutustutaan ensin yhdessä kouluttajien kanssa, jonka jälkeen työskennellään pienryhmissä ja kokeillaan eri työkaluja käytännössä. Näin pääset heti miettimään asioita omien palveluidesi näkökulmasta. Koulutus sopii palvelumuotoilusta ja asiakaslähtöisestä kehittämisestä kiinnostuneille henkilöille toimialasta tai organisaation koosta riippumatta. Osallistujalla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta tai tietoa palvelumuotoilusta.

Asiantuntijat:
KTM, lehtori, Startup School coach Marika Alhonen, Haaga-Helia Elämystalouden lehtori
kauppatieteiden tohtorikoulutettava Riina Iloranta, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Ohjelma:

9.00 Tervetuloa! tuottaja Arja Kuitunen, Helsingin seudun kauppakamari

9.05 Tutustuminen aiheeseen ja toisiimme

10.00 Palvelumuotoilu kehittämisotteena

10.45 Tauko

11.00 Asiakaslähtöiset menetelmät organisaation arjessa

12.00 Lounastauko

12.45 Työkaluja asiakasymmärryksen keräämiseen ja jäsentämiseen

14.15 Tauko

14.30 Työkaluja ideointiin ja prototypointiin

15.15 Miten vien palvelumuotoilua organisaationi tavaksi toimia

16.00 Valmennus päättyy

Koulutus järjestetään yhteistyössä Helsingin seudun kauppakamarin kanssa.

Kun ilmoitat useamman kuin yhden osallistujan striimiin, ensimmäinen osallistuja maksaa koko hinnan ja kaikki seuraavat osallistujat -50%. Jokainen osallistuja saa linkin striimin katsomiseen ja voi osallistua koulutukseen mistä haluaa. Ryhmän voit ilmoittaa asiakaspalvelu@kauppakamarinkoulutus.fi tai soita 09 2286 0360.

Peruutusehdot:

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.  Peruutukset on tehtävä kirjallisesti. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta. Helsingin Kamari Oy:llä on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla siitä asiakkaalle sähköpostilla viimeistään neljä (4) arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin.

Striimin ohjeet:
Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä. Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi


Osallistumismaksu

Normaalihinta 620 € + alv

Jäsenhinta 510 € + alv


Päivämäärä ja kelloaika

Tapahtuma-aika Ilmoittautumisaika
8.6.2021 9:00 - 8.6.2021 16:00 30.3.2021 15:00 - 7.6.2021 15:00
Ilmoittaudu

palvelumuotoilun ty kalut arjessa

Marika Alhonen
KTM, lehtori, Startup School coach
Haaga-Helia

Marika on koulutukseltaan KTM ja Certifioitu Business Coach. Hän on työskennellyt Haaga-Heliassa vuodesta 2009 ja sitä ennen palveluyrityksissä kouluttajana ja palvelujen kehittäjänä. Marika on fasilitoinut lukuisia työpajoja ja hyödyntää niissä pedagogista osaamista yhdistettynä palvelumuotoilun menetelmiin ja työkaluihin.

Riina Iloranta
Elämystalouden lehtori, kauppatieteiden tohtorikoulutettava
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu