if (CookieConsent::check('Analytics')) { }

Koulutukset

Verkkokoulutus: Palvelumuotoilun perusteet haltuun 10.3.

Opi hyödyntämään palvelumuotoilua omien palveluidesi kehittämisessä ja parantamisessa! Koulutuksen jälkeen tiedät, mitä palvelumuotoilulla tarkoitetaan, millainen on palvelumuotoiluprosessi ja mitkä ovat asiakaslähtöisen kehittämisen periaatteet. Samalla perehdyt myös palvelumuotoilun keskeisimpiin menetelmiin ja työkaluihin sekä ymmärrät, kuinka palvelumuotoilua voi hyödyntää omassa organisaatiossa.

Koulutus sopii palvelumuotoilusta ja asiakaslähtöisestä kehittämisestä kiinnostuneille henkilöille toimialasta tai organisaation koosta riippumatta. Osallistujalla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta tai tietoa palvelumuotoilusta.

Koulutuksessa syvennytään seuraaviin palvelujen kehittämisen menetelmiin:
• Asiakaslähtöinen palveluiden kehittäminen
• Asiakasymmärryksen kerääminen
• Palvelumuotoilun työvälineet
• Prototyyppien kehittäminen
• Käyttäjäkokemuksen mallintaminen

Koulutus on toiminnallinen ja vuorovaikutteinen eli eri aihealueisiin johdatellaan alustuksilla, jonka jälkeen työskennellään ja keskustellaan tiimeissä. Näin pääset heti miettimään asioita omien palveluidesi näkökulmasta.

Asiantuntijat:
KTM, lehtori, Startup School coach Marika Alhonen, Haaga-Helia
Elämystalouden lehtori kauppatieteiden tohtorikoulutettava Riina Iloranta, HaagaHelia ammattikorkeakoulu

Ohjelma:

9.00 Seminaarin avaus
tuottaja Arja Kuitunen, Helsingin seudun kauppakamari

9.10 Johdanto palvelumuotoiluun
• Mitä on palvelumuotoilu?
• Asiakaslähtöinen palveluiden kehittäminen
• Palvelumuotoiluprosessin vaiheet

10.30 Tauko

10.45 Asiakasymmärryksen kerääminen
• Asiakasymmärryksen kartuttaminen ja analysointi
• Asiakaspersoonat

12.00 Tauko

12.45 Palvelumuotoilun työvälineet
• Ideointi
• Prototyyppien kehittäminen

14.15 Tauko

14.30 Käyttäjäkokemuksen mallintaminen
• Palvelupolku
• Service blueprint

16.00 Tilaisuuden päätös

Koulutus järjestetään yhteistyössä Helsingin seudun kauppakamarin kanssa.

Kun ilmoitat useamman kuin yhden osallistujan striimiin, ensimmäinen osallistuja maksaa koko hinnan ja kaikki seuraavat osallistujat -50%. Jokainen osallistuja saa linkin striimin katsomiseen ja voi osallistua koulutukseen mistä haluaa. Ryhmän voit ilmoittaa asiakaspalvelu@kauppakamarinkoulutus.fi tai soita 09 2286 0360.

Peruutusehdot:

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.  Peruutukset on tehtävä kirjallisesti. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta. Helsingin Kamari Oy:llä on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla siitä asiakkaalle sähköpostilla viimeistään neljä (4) arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin.

Striimin ohjeet:
Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä. Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi


Osallistumismaksu

Normaalihinta 620 € + alv 24 %

Jäsenhinta 510 € + alv 24 %


Päivämäärä ja kelloaika

Tapahtuma-aika Ilmoittautumisaika
10.3.2021 9:00 - 10.3.2021 16:00 29.12.2020 9:00 - 24.2.2021 16:00
Ilmoittaudu

marika alhonen 730x730 4

Marika Alhonen
KTM, lehtori, Startup School coach
Haaga-Helia

Marika Alhonen on koulutukseltaan KTM ja Certifioitu Business Coach. Hän on työskennellyt Haaga-Heliassa vuodesta 2009 ja sitä ennen palveluyrityksissä kouluttajana ja palvelujen kehittäjänä. Marika on fasilitoinut lukuisia työpajoja ja hyödyntää niissä pedagogista osaamista yhdistettynä palvelumuotoilun menetelmiin ja työkaluihin.


Riina Iloranta 160x160
Riina Iloranta
Elämystalouden lehtori, kauppatieteiden tohtorikoulutettava
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu