if (CookieConsent::check('Analytics')) { }

Koulutukset

Verkkokoulutus: Miten vastuullisuus voidaan valjastaa uusiutumisen ja kasvun moottoriksi 1.6.

Valmennus on tarkoitettu yritysten omistajille, johdolle, esimiehille ja asiantuntijoille sekä kaikille niille, joita kiinnostaa yritys- ja yhteiskuntavastuu sekä vastuullisen ja kestävän liiketoiminnan mukanaan tuoma positiivinen maine ja arvonnousu. Valmennus sopii myös julkisyhteisöille ja järjestöille, jotka haluavat kasvattaa oman organisaation vaikuttavuutta yhteiskunnassa.

Asiantuntijat:
VT, HHJ- PJ, Business Coach Master Katri Sipilä, Deve Partners
Puheenjohtaja, partneri, yritysvalmentaja ja johdon sparraaja Aija Bärlund, Deve Partners

Ohjelma:

8.45 Ilmoittautuminen

9.00 Miten vastuullisuus voidaan valjastaa uusiutumisen ja kasvun moottoriksi?
- Vastuullisuus – kenen vastuulla ja miten?
- Mikä on vastuullisuuden rooli yrityksen arvonluonnissa?
- Miten vastuullisuudesta voidaan tehdä kilpailuetu?

10.15 Tauko
- Miten kestävällä ja vastuullisella johtamisella luodaan hyvinvointia, tuottavuutta ja vaikuttavuutta?
- Turvallisuus ja kyberturvallisuus maineen ja bisneksen mahdollistajana
- Yhteiskunnallinen yritys – hyvää bisnestä ja hyviä tekoja yhteiskuntaan

12.00Tilaisuus päättyy

Koulutus järjestetään yhteistyössä Helsingin seudun kauppakamarin kanssa.

Kun ilmoitat useamman kuin yhden osallistujan striimiin, ensimmäinen osallistuja maksaa koko hinnan ja kaikki seuraavat osallistujat -50%. Jokainen osallistuja saa linkin striimin katsomiseen ja voi osallistua koulutukseen mistä haluaa. Ryhmän voit ilmoittaa asiakaspalvelu@kauppakamarinkoulutus.fi tai soita 09 2286 0360.

Peruutusehdot:

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.  Peruutukset on tehtävä kirjallisesti. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta. Helsingin Kamari Oy:llä on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla siitä asiakkaalle sähköpostilla viimeistään neljä (4) arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin.

Striimin ohjeet:
Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä. Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi


Osallistumismaksu

Normaalihinta 490 € + alv

Jäsenhinta 390 € + alv


Päivämäärä ja kelloaika

Tapahtuma-aika Ilmoittautumisaika
1.6.2021 8:45 - 1.6.2021 12:00 25.3.2021 15:00 - 31.5.2021 15:00
Ilmoittaudu

hallituksen ja j

MBA Aija Bärlund on opettanut ja ohjannut projektitöitä Aalto EE:n /Pron Kilpailuetua vastuullisuudesta ohjelmassa vuodesta 2016 lähtien. Vuonna 2013 hän kirjoitti yhdessä Sitran kiertotalouden johtavan asiantuntijan Susanna Perkon kanssa kirjan Kestävä johtajuus -bisneksen uusi elinehto. Keväällä 2021 julkaistaan jatko-osa Ilmastouudistajat - kohti puhtaampaan maailmaa ja parempaa bisnestä Susanna Perkon kanssa, joka toimii tällä hetkellä Suomen kansallisena asiantuntijana EU:n Ilmastodirektoraatissa. 

VT Katri Sipilä toimii liiketoiminnan ja organisaatioiden kehittäjänä ja valmentajana erityisesti hallitustyön ja johtamisen sekä juridisesta näkökulmasta. Hän on perehtynyt vastuullisuuteen ja eettiseen toimintaan järjestöjen ja yhteiskunnallisten yritysten hallituksissa ja operatiivisessa toiminnassa.