if (CookieConsent::check('Analytics')) { }

Koulutukset

Verkkokoulutus: Kasvua uudella markkinalla 10.10.

Kun yritys on lähtenyt uusille markkinoille, kuinka saada siellä kasvua aikaan? Koulutuksessa perehdytään tyypillisimpiin operointimalleihin ja go-to-market-suunnitelman toteuttamiseen. Kasvun kannalta tärkeää on myös panostaa myyntiin, ja sen takia koulutuksessa syvennytäänkin myyntikanavan kehittämiseen, myyntikumppanien rekrytointiin, yhteistyön aloittamiseen uuden kumppanin kanssa ja suoran myynnin aloittamiseen.

Kenelle:
Koulutus on suunnattu vientikauppaa aloittaville ja sitä kehittäville yrityksen vastuuhenkilöille, jotka aloittavat kaupallista liiketoimintaa uudella kansainvälisellä markkinalla. 

Asiantuntija:
Kouluttajana toimii toimitusjohtaja, johtava konsultti Tero Nummila Laetus Oy:stä. Hänelle on yli 15 vuoden kokemus pk-yritysten kansainvälisen liiketoiminnan kehittämisestä sekä kohdemarkkinoilla toimimisesta. Päätoimessaan hän konsultoi ja kehittää Laetus Oy:n asiakkaiden kansainvälistä liiketoimintaa valikoiduilla markkinoilla Euroopassa ja Latinaisessa Amerikassa. Lisäksi hän on toiminut hallitusammattilaisena kansainvälistyvissä pk-yrityksissä.

Ohjelma:

12.00 Tyypillisimmät operointimallit kohdemarkkinalla

Go-to-market-suunnitelman toteuttaminen markkinalla 

Myyntikanavan kehittäminen 

Myyntikumppanin rekrytointi kohdemarkkinalta 

Myyntiyhteistyön aloittaminen uuden kumppanin kanssa 

Suoran myynnin aloittaminen paikallisten asiakkaiden kanssa 

Case-esimerkkejä 

16.00 Koulutus päättyy

Koulutus järjestetään yhteistyössä Helsingin seudun kauppakamarin kanssa.

Peruutusehdot:
Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin.


Osallistumismaksu

Normaalihinta 526 € + alv 24 %

Jäsenhinta 395 € + alv 24 %


Päivämäärä ja kelloaika

Tapahtuma-aika Ilmoittautumisaika
10.10.2022 12:00 - 10.10.2022 16:00 17.3.2022 15:00 - 9.10.2022 15:00
Ilmoittaudu