if (CookieConsent::check('Analytics')) { }

Koulutukset

Verkkokoulutus: Kansainvälistymisen strategiapäivä 27.4.

Strategiatyön perusteet päivässä keskitytään yrityksen kansainvälistymiseen. Koulutuksen tavoitteena on auttaa hahmottamaan strategisia lähestymistapoja pkyritysten kansainvälistymiseen. Se antaa työkaluja suunnittelutyöhön ja sen käytännön toteuttamiseen. Koulutus on suunnattu kansainvälistymistä suunnitteleville tai kansainvälistymisen alussa oleville yrityksille.

Päivän aikana käsitellään:
• Strategia yleisesti, prosessi ja käytäntöön vieminen
• Kasvu- ja kansainvälistymistrategia

Asiantuntija:
Asiantuntija, kansainväliset asiat Johanna Niemistö, Helsingin seudun kauppakamari

Ohjelma:
9.00-10.15
• strategia yleisesti
• missio, visio, arvot
• strategiaprosessi, strategian jalkauttaminen

Tauko

10.30-12.00
• kasvustrategian määrittäminen
• kansainvälistymisstrategia
• harjoitusta 30 min

12.00-13.00 Lounastauko

13.00-13.45
• harjoituksen purkaminen, keskustelua

Tauko

13.55-14.55
• yrityscase

Tauko

15.05-16.00
• miten tästä eteenpäin
• mitä työkaluja voi käyttää
• yhteenveto

Koulutus järjestetään yhteistyössä Helsingin seudun kauppakamarin kanssa.

Kun ilmoitat useamman kuin yhden osallistujan striimiin, ensimmäinen osallistuja maksaa koko hinnan ja kaikki seuraavat osallistujat -50%. Jokainen osallistuja saa linkin striimin katsomiseen ja voi osallistua koulutukseen mistä haluaa. Ryhmän voit ilmoittaa asiakaspalvelu@kauppakamarinkoulutus.fi tai soita 09 2286 0360.

Peruutusehdot:

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.  Peruutukset on tehtävä kirjallisesti. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta. Helsingin Kamari Oy:llä on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla siitä asiakkaalle sähköpostilla viimeistään neljä (4) arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin.

Striimin ohjeet:
Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä. Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi


Osallistumismaksu

Normaalihinta 695 € + alv

Jäsenhinta 495 € +alv


Päivämäärä ja kelloaika

Tapahtuma-aika Ilmoittautumisaika
27.4.2021 9:00 - 27.4.2021 16:00 31.3.2021 15:00 - 26.4.2021 15:00
Ilmoittaudu

kansainv lisen liiketoiminn

Johanna Niemistö
Asiantuntija, kansainväliset asiat
Helsingin seudun kauppakamari

Johanna Niemistö toimii kansainvälisten asioiden asiantuntijana Helsingin seudun kauppakamarissa osana kansainvälistä yritystukiverkostoa Enterprise Europe Networkia. Yrityksille annettavan neuvonnan lisäksi hän auttaa yrityksiä kansainvälisten yrityskumppanien etsimessä ja tiedottaa maailmalla olevista mahdollisuuksista.