if (CookieConsent::check('Analytics')) { }

Koulutukset

Verkkokoulutus: Hallituksen ja johtoryhmän yhteistyö menestyksen mahdollistajana 26.4.

Etäkoulutus on tarkoitettu hallituksen ja johtoryhmän jäsenille sekä johtotehtävistä kiinnostuneille. Valmennuksessa keskitytään erityisesti hallituksen ja johtoryhmän vastuiden, valtuuksien ja keskinäisen työnjaon selkeyttämiseen sekä päätöksentekoprosessin sujuvoittamiseen ja yhteistyön parantamiseen. Suosittelemme valmennusta erityisesti hallituksen puheenjohtaja - toimitusjohtaja / toiminnanjohtaja työpareille.

Asiantuntijat:
VT, HHJ- PJ, Business Coach Master Katri Sipilä, Deve Partners
Puheenjohtaja, partneri, yritysvalmentaja ja johdon sparraaja Aija Bärlund, Deve Partners

Ohjelma:

Hallituksen ja johtoryhmän yhteistyö menestyksen mahdollistajana

12.55 Yhteyden avaus

13.00 Hallituksen ja johtoryhmän yhteistyö menestyksen mahdollistajana
- Hallituksen ja johtoryhmän roolit, vastuut ja valtuudet
- Perusasiat kuntoon (talous, rahoitus, osaamiset, kyvykkyydet, teknologiat, kumppanit)
- Yrityskulttuuri muutosvalmiuden varmistajana

14.15 Kahvitauko

- Yhteisen tilannekuvan ja tahtotilan kirkastaminen
- Voittajatiimien rakentaminen
- Arvoa luova vuorovaikutus

16.00 Tilaisuus päättyy

Koulutus järjestetään yhteistyössä Helsingin seudun kauppakamarin kanssa.

Kun ilmoitat useamman kuin yhden osallistujan striimiin, ensimmäinen osallistuja maksaa koko hinnan ja kaikki seuraavat osallistujat -50%. Jokainen osallistuja saa linkin striimin katsomiseen ja voi osallistua koulutukseen mistä haluaa. Ryhmän voit ilmoittaa asiakaspalvelu@kauppakamarinkoulutus.fi tai soita 09 2286 0360.

Peruutusehdot:

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.  Peruutukset on tehtävä kirjallisesti. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta. Helsingin Kamari Oy:llä on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla siitä asiakkaalle sähköpostilla viimeistään neljä (4) arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin.

Striimin ohjeet:
Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä. Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi


Osallistumismaksu

Normaalihinta 490 € + alv

Jäsenhinta 390 € + alv


Päivämäärä ja kelloaika

Tapahtuma-aika Ilmoittautumisaika
26.4.2021 12:30 - 26.4.2021 16:00 31.3.2021 15:09 - 31.3.2021 15:09
Ilmoittaudu

hallituksen ja johtoryhm n

Aija Bärlund
Puheenjohtaja, partneri, yritysvalmentaja ja johdon sparraaja

MBA Aija Bärlund on Deve Partnersin perustaja, johtamisen ja liiketoiminnan kehittäjä. Hän on toiminut yrittäjänä ja liiketoimintavastuussa toimitusjohtajana, hallituksen jäsenenä ja puheenjohtajana. Bärlund on konsultoinut laajasti pk- ja pörssiyrityksiä, start-upeja, julkisorganisaatioita sekä järjestöjä. Liikkeenjohdon konsultoinnissa hänellä on kokemusta mm. johtoryhmien ja hallitusten kehittämisestä, ennakoinnista, skenaariotyöskentelystä, strategioista, palveluiden, teknologian ja liiketoiminnan kehittämisestä, kansainvälistämisestä, markkina- ja kilpailijaseurannasta, brändeistä ja vastuullisuudesta. Bärlund toimii Suomen Yrittäjien kansainvälistymisvaliokunnassa, Espoon Yrittäjien hallituksessa sekä Ympäristöjohtamisen yhdistyksessä.

Katri Sipilä
VT, HHJ- PJ, Business Coach Master
Deve Partners

VT Katri Sipilä on Deve Partnersin perustaja, johtamisen ja liiketoiminnan kehittäjä. Katri on toiminut yrittäjänä sekä  liiketoimintavastuussa toimitusjohtajana, hallituksen jäsenenä ja puheenjohtajana yrityksissä, järjestöissä ja julkishallinnon puolella.