if (CookieConsent::check('Analytics')) { }

Koulutukset

Verkkokoulutus: Excel tehokäyttöön 10.2.

Käytätkö sujuvasti Exceliä ja haluat saada siitä vielä enemmän irti? Haluatko rakentaa toimivan ja ketterän raportoinnin? Haluatko yllättää Excelin monipuolisilla raportointityökaluilla? Tule nostamaan osaamisesi uudelle tasolle!

Koulutuksessa saat kattavan paketin aineiston käsittelyyn liittyvistä työkaluista ja paljon muita aikaa säästäviä vinkkejä, joiden avulla saat varmuutta Excelin käyttöön.

Kenelle:
Koulutus sopii Excel 2010 tai uudemman version käyttäjille, jotka käyttävät Exceliä datan muokkaamiseen ja yhdistämiseen tai käsittelevät suuria aineistoja Excelin helppojen ominaisuuksien avulla.

Ohjelma:

Excelin tehokäyttö

 • Luettelo taulukoksi, osittaja
 • Tietotyypin muuttaminen
 • Solujen, taulukon ja työkirjan suojaus
 • Kaksoisarvojen tutkiminen, ehdollinen muotoilu
 • Funktioiden hyödyntäminen (pvm, jos)
  ​​​​​​​

Pivot-raportit

 • Lähdeaineisto ja ulkoiset tietolähteet
 • Pivot-taulukon luominen ja muokkaaminen
 • Laskenta
 • Ryhmittely, lajittelu ja suodatus
 • Osittajat, aikajana
 • Pivot-kaavio
 • Päivittäminen

Koulutus järjestetään yhteistyössä Keski-Suomen kauppakamarin kanssa. 

Webinaariin osallistuminen:
Tarvitset vain tietokoneen, nettiyhteyden ja kuulokkeet/kaiuttimet. Ennen koulutusta saat sähköpostiin osallistumislinkin, jota klikkaamalla verkkokoulutus avautuu. Live-verkkokoulutuksen lisäksi sinulla on mahdollisuus katsoa koulutus tallenteena kuukauden ajan koulutuksen jälkeen. Voit kerrata, tai jos et pääset live-koulutukseen, voit katsoa tallenteen oman aikataulusi mukaan. 

​​​​​​Lisätietoja koulutuksista:
Mikäli tarvitset lisätietoja, vaihtoehtoisen osallistumistavan tai ryhmätarjouksen, otathan yhteyttä: Pia Naukkarinen, Keski-Suomen kauppakamari puh. 050 555 9915 tai pia.naukkarinen@kskauppakamari.fi

Oikeudet muutoksiin:
Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen järjestämisen ehtona on koulutuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen. Mikäli olet estynyt osallistumaan webinaariin, tilallesi voi tulla yrityksestäsi/organisaatiostasi toinen henkilö. Tai saat webinaarista tallenteen, jonka voit katsoa oman aikataulusi mukaan.

Peruutusehdot:
Osallistumisen voi perua maksutta 7 arkipäivää ennen tilaisuutta. Sen jälkeen perutuista ilmoittautumisista laskutamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli henkilö peruu osallistumisen vähintään 2 arkipäivää ennen tilaisuutta, laskutamme koko osallistumismaksun. Ilmoittautuneen tilalle voi tulla myös yrityksestäsi/organisaatiostasi toinen henkilö. ​​​​​​​


Osallistumismaksu

Normaalihinta 280 € + alv

Jäsenhinta 180 € + alv


Päivämäärä ja kelloaika

Tapahtuma-aika Ilmoittautumisaika
10.2.2021 14:00 - 10.2.2021 15:30 7.1.2021 15:00 - 5.2.2021 16:00
Ilmoittaudu

Kskauppakamari 2
​​​​​​​​​​​​​​Maija Andersson

Business Intelligence Expert
​​​​​​​Pinja Group Oy

Maija Andersson toimii Pinjalla BI asiantuntijana, konsulttina ja koulutusvastaavana. Maija rakastaa numeroita, dataa, tiedon visualisointia ja selkeitä raportteja. Maija on työskennellyt Power BI:n parissa vuodesta 2016 lähtien ja kouluttanut suunnilleen yhtä kauan. Kouluttajana Maijalla on rauhallinen ja innostava ote ja hän käy asiat läpi selkeiden esimerkkien kautta.