if (CookieConsent::check('Analytics')) { }

Koulutukset

Verkkokoulutus: (Etä)johtamisen haasteet - vertaisryhmä esimiehille 4.5.-1.6.

Esimies tai johtaja - tekisikö sinulle hyvää pysähtyä johtamisaiheiden äärelle? Haluaisitko osallistua hyviin keskusteluihin eri alojen muiden johtajien kanssa? 
Haluaisitko tukea ihmisiltä, jotka painivat samojen haasteiden kanssa kuin sinä?

Vertaistuki on kokemusten jakamista toisen saman kokeneen kanssa. 

Kymenlaakson kauppakamari käynnistää toukokuussa esimiehille ja johtajille suunnatun vertaisryhmän, jossa käsitellään johtamistyön haasteita erityisesti etätyöskentelyn näkökulmasta.

Ryhmä kokoontuu viisi kertaa eri teemojen ympärillä. Tapaamiset on suunniteltu mahdollisimman helpoksi osallistua Teamsilla, ja niiden kesto on vain 1,5 h / kerta. Tapaamiset ajoittuvat aamupäivään klo 9.30-11.00, ja ne pidetään tiistaisin viitenä peräkkäisenä viikkona. Otamme ryhmään maksimissaan 10 osallistujaa.

Ryhmän tavoitteena on tarjota tukea johtamistyön yhteisiin haasteisiin hyvähenkisen keskustelun merkeissä. Keskustelut ryhmässä ovat luottamuksellisia. Tapaamiset alkavat ytimekkäillä 20 minuutin alustuksilla kunkin päivän johtamisteemaan liittyen. Alustuksen jälkeen keskustellaan teemaan liittyvistä kysymyksistä ja jaetaan kokemuksia sekä itse hyväksi havaittuja käytäntöjä. Tapaamiset painottuvat avoimeen ja epäviralliseen keskusteluun lyhyen alustuksen pohjalta.

Asiantuntija: 
VTM, Certified Business Coach Kalle Honkanen

Aikataulu:

4.5. klo 9.30-11.00 Hyvinvointi johtamistyössä

11.5. klo 9.30-11.00 Etäjohtamisen erityishaasteet

18.5. klo 9.30-11.00 Itsensä johtaminen hyvinvoinnin turvaajana

25.5. klo 9.30-11.00 Työyhteisön hyvinvoinnin tukeminen

1.6. klo 9.30-11.00 Osallistujien toivoma teema

Ilmoittautuminen viimeistään tiistaina 27.4.2021

Pidätämme oikeudet muutoksiin.
Peruutusehto: Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen perutuista osallistumisista veloitamme 50 % osallistumismaksun. Kaksi päivää ennen ja sitä myöhemmin perutuista osallistumisista veloitamme maksun kokonaisuudessaan.

Verkkokoulutuksen ohjeet:
Koulutus toteutetaan Teams-kokouksena. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset liittymään mukaan. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii  ja että koneen ääni ja kamera toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Lisätietoja: Katja Laitinen, katja.laitinen@kauppakamari.fi, puh. 044 029 6112


Osallistumismaksu

Normaalihinta 695 € + alv

Jäsenhinta 595 € + alv


Päivämäärä ja kelloaika

Tapahtuma-aika Ilmoittautumisaika
4.5.2021 9:30 - 1.6.2021 11:00 17.3.2021 15:00 - 27.4.2021 15:00
Ilmoittaudu

Kalle Honkanen

Kalle Honkanen
VTM, Certified Business Coach
Parempi Ote Oy 

Ryhmän vetäjänä ja teemojen alustajana toimii johtamisen kehittäjä ja yritysvalmentaja, Kalle Honkanen. Kallella on monipuolinen kokemus johtamisen haasteiden ratkomisesta eri toimialoilla. Hän on toiminut HR-tehtävissä esimiesten ja johtajien tukena viimeiset kymmenen vuotta (mm. Kotkan kaupunki, Sulzer Pumps Finland Oy, Kotkamills Oy). Tällä hetkellä Kalle toimii yrittäjänä johtamisen ja työyhteisöjen kehittämisen parissa. Koulutukseltaan hän on valtiotieteiden maisteri sekä sertifioitu yritysvalmentaja. Lisäksi hän on suorittanut HHJ-tutkinnon ja sertifioitunut WorkPlace Big Five - persoonallisuusarviointityökalun käyttöön.

Kalle on kouluttajana käytännönläheinen, huumorintajuinen ja suorapuheinen. Alustuksista hän lupaa ajatuksia herättäviä.