if (CookieConsent::check('Analytics')) { }

Koulutukset

Lähi- ja verkkokoulutus: Kauppakamarin Veropäivä, Kotka 22.11.

Voit osallistua tähän koulutukseen myös etänä Teamsin välityksellä!

Ajan tasalla pysyminen on jokaiselle yritysten taloushallinnosta vastaavalle tärkeää. Kauppakamarin Veropäivä on vuosittainen taloushallinnon ammattilaisten ajankohtaistapahtuma, jossa käydään läpi verotuksen keskeiset lakimuutokset ja -uudistukset sekä muut tilinpäätös- ja veroasiat tiiviinä, käytännönläheisenä pakettina.

Ohjelmassa muun muassa

  • Verotuksen ajankohtaiskatsaus
  • Verotuksen uutta oikeuskäytäntöä
  • Ajankohtaista kirjanpidosta ja verosuunnittelusta
Verotuksen muutosvauhti kiihtyy hallituskauden loppua kohden. Pandemian hellittämisen myötä työntekijöiden liikkuvuus lisääntyy, mutta vuoden 2023 alusta lähtien kansainvälisissä tilanteissa on otettava huomioon luonnollisten henkilöiden maastapoistumisvero sekä ulkomaisten työntekijöiden kiristyvä verovelvollisuus Suomessa jopa ensimmäisestä työskentelypäivästä lähtien. Muuttuvassa maailmassa yritysten tutkimus- ja kehittämistoiminta nousee yhä merkittävämpään asemaan, ja hallitus onkin päättänyt säätää pysyvän verokannustimen tukemaan tätä työtä ensi vuodesta alkaen. Valmisteilla on myös verotustietojen julkisuuden laajentaminen, osakkaan ja yrityksen välisiin liiketoimiin liittyvän peitellyn osingonjaon verotuksen kiristäminen sekä muutoksia kiinteistöverotukseen. Suuria konserneja koskevia muutoksia on lähivuosina tiedossa korkojen vähentämisoikeuteen, velvollisuuteen raportoida verotustietoja julkisesti sekä globaalin minimiveron käyttöönottoon. Myös arvonlisäverotukseen tulee useita pieniä muutoksia, ja oikeuskäytäntökin kehittyy jatkuvasti.

Asiantuntijat:
Emmiliina Kujanpää,
 KTM, veroasiantuntija, Keskuskauppakamari
Risto Walden, KTL, veroasiantuntija, Bilanssi Oy

Ohjelma:

8.45 Ilmoittautuminen ja aamukahvi

8.55 Etäyhteydet avataan

9.00 Tilaisuuden avaus

9.05 Ajankohtaista verolainsäädännöstä, Emmiliina Kujanpää

10.30 Tauko

10.45 Verotuksen uutta oikeuskäytäntöä, Emmiliina Kujanpää

12.00 Lounas

13.00 Kirjanpidon ajankohtaiskatsaus, Risto Walden

14.30 Iltapäiväkahvi

15.00 Verosuunnittelun ajankohtaiskatsaus, Risto Walden

16.00 Koulutus päättyy

Osallistumisen voi perua maksutta seitsemän (7) arkipäivää ennen koulutuspäivää. Tämän jälkeen perutuista ilmoittautumisista laskutamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli henkilö peruu osallistumisen kaksi (2) arkipäivää ennen koulutuspäivää tai sen jälkeen, tai ei saavu paikalle, laskutamme koko osallistumismaksun. Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin.


Paikka

Datariina

Heikinkatu 7 , Kotka


Osallistumismaksu

Normaalihinta 649 € + alv 24 %

Jäsenhinta 390 € + alv 24 %


Päivämäärä ja kelloaika

Tapahtuma-aika Ilmoittautumisaika
22.11.2022 9:00 - 22.11.2022 16:00 3.10.2022 15:00 - 21.11.2022 15:00
Ilmoittaudu

 

Emmiliina Kujanpää
Johtava veroasiantuntija
Keskuskauppakamari

Emmiliina työskentelee johtavana veroasiantuntijana Keskuskauppakamarissa, jossa hän vaikuttaa yrityksiä koskevan verolainsäädännön kehittämiseen. Hän toimii jäsenenä keskusverolautakunnassa ja verotuksen oikaisulautakunnassa sekä eräissä valtiovarainministeriön työryhmissä. Emmiliina on erikoistunut kotimaiseen ja kansainväliseen yritysverotukseen, ja julkaissut siltä saralta useita asiantuntijakirjoituksia.Risto Walden


Risto Walden
Toimitusjohtaja
Bilanssi Oy

Risto
toimii verotuksen ja tilinpäätöksen asiantuntijana Bilanssi Oy:ssä ja on aiemmin toiminut useita vuosia Helsingin kauppakorkeakoulussa ja verohallinnossa. Hän kuuluu Suomen eturivin asiantuntijoihin kirjanpidollisella ja verotuksellisella osaamisellaan ja on kirjoittanut useita teemaan liittyviä kirjoja ja artikkeleita. Ristolla on vuosien koulutuskokemus kirjanpidon sekä verotuksen alueelta ja hän on pitänyt aiheista lukuisia esitelmiä niin yksityiselle kuin julkiselle sektorille. Hänen koulutustapansa on innostava, energinen ja mukaansatempaava.

KURKKAA VIDEOLTA EMMILIINAN TERVEISET VEROPÄIVÄSTÄ:

Youtube2


Datariina

Heikinkatu 7 , Kotka