if (CookieConsent::check('Analytics')) { }

Koulutukset

Incoterms® 2020 -toimituslausekkeet ja logistiikan pullonkaulat 4.10.

Koulutuksessa luodaan yleiskuva Incoterms® 2020 -toimituslausekkeiden käyttöön ja sen ajankohtaisiin haasteisiin pandemiasta toivuttaessa.

Kansainvälisen kauppakamarin ICC:n Incoterms® 2020 -toimituslausekkeet ovat myyjän ja ostajan kannalta tärkeä kauppasopimusten työkalu kaikkialla maailmassa niin ulkomaan- kuin kotimaantoimituksissa.

Toimituslausekkeiden merkitys on entisestään korostunut maailmankaupan epävakaiden olosuhteiden ja logistiikkaongelmien, kuten konttipulan ja toimitusviivästysten, vuoksi. 

Koulutuksen luennoitsija asianajaja, oikeustieteen tohtori, Lauri Railas kertoo toimituslausekkeisiin liittyvistä toimintatavoista ja oikeussäännöistä myös käytännön tapauksin.  

Lue myös aiheeseen liittyvä artikkeli: https://icc.academy/ms-ever-given-set-free/.  

Kenelle:
Kaikille ulkomaankaupan ja logistiikan parissa työskenteleville asiantuntijoille, jotka käyttävät Incoterms-toimituslausekkeita työssään.

Asiantuntija:
Incoterms ® 2010 Drafting Groupin jäsen, ICC Suomen osaston Incoterms-asiantuntijaryhmän puheenjohtaja, Suomen Asianajajaliiton kuljetusoikeuden asiantuntijaryhmän jäsen, Lauri Railas on aikaisemmin toiminut mm. Asianajotoimisto Krogerus Oy:n palveluksessa, Vakuutusosakeyhtiö Sammossa merivakuutusasiantuntijana ja ICC:n Suomen osaston pääsihteerinä sekä Keskuskauppakamarin välityslautakunnan sihteerinä. Hän on opiskellut meri- ja kuljetusoikeutta Suomen lisäksi myös Norjassa ja Englannissa. Lauri Railas on järjestänyt kymmeniä koulutustilaisuuksia kansainvälisen kaupan, kuljetusten, kaupan rahoituksen sekä erimielisyyksien ratkaisun aihepiireistä erityisesti 1990-luvulla.

Ohjelma:

8.50 Yhteyden avaus

9.00 INCOTERMS® 2020 JA LOGISTIIKAN PULLONKAULAT

  • Tavaran toimitus ja toimituksen vastaanottaminen
  • Kuljetuksen järjestäminen eri Incoterms® 2020-lausekkeilla
  • Kuka maksaa kohonneet rahtihinnat?
  • Rahti ja lisämaksut
  • Kuljetusriskit ja vakuuttaminen
  • Aikariskit ja viivästysvastuut
  • Ylivoimaiseen esteeseen vetoaminen
  • Covid-19 ja vakuutukset
  • Incoterms® 2020 ja konttikuljetukset

12.00 Koulutus päättyy

Koulutus järjestetään yhteistyössä Helsingin seudun kauppakamarin kanssa.
Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. 


Osallistumismaksu

Normaalihinta 613 € +alv 24 %

Jäsenhinta 460 € + alv 24 %


Päivämäärä ja kelloaika

Tapahtuma-aika Ilmoittautumisaika
4.10.2023 9:00 - 4.10.2023 12:00 19.9.2023 8:00 - 3.10.2023 15:00
Ilmoittaudu