if (CookieConsent::check('Analytics')) { }

Koulutukset

Näin hyödynnät ChatGPTtä HR-työssä 24.10.

Ota ChatGPT avuksi HR-työhön!

ChatGPT auttaa ihmisten johtamisessa, rekrytoinnissa ja henkilöstön kehittämisessä. Sitä voi käyttää tukena myös työhyvinvoinnin edistämisessä. ChatGPT:n avulla voit tuottaa ideoita, tehdä niistä muunnelmia ja pyytää erilaisia ehdotuksia esim. henkilöstöstrategioihin. 

Yhdistämällä ChatGPT:n muihin tekoälyn palveluihin saat valmiin tekstisisällön rinnalle myös monipuolista tietoa ja analytiikkaa. Sisäisessä viestinnässä ChatGPT avustaa sinua viestien luomisessa eri kanaviin, niiden oikolukemisessa ja sisällön parantamisessa, kääntämisessä ja eri tyylilajien käytössä.

Asiantuntija:
Immo SaloToimitusjohtaja, Bonairo Oy

 

Ohjelma:

8.45 Yhteyden avaus

9.00 ChatGPT: assistentti HR:n palveluksessasi

  • Tutustumme käytännön esimerkkien valossa siihen, mihin moderni tekoälyassistentti kykenee ja mihin sitä voi käyttää henkilöstöhallinnon tehtävissä.

Esimerkki: ChatGPT ja rekrytointi

  • ChatGPT auttaa HR-ammattilaisia saamaan luovuutensa lentoon ja tekee sen tehokkaasti. Keskustelevaan tyyliin se auttaa ensin ideoimaan ja sitten jopa tuottaa valmiita työpaikkailmoituksia, kysymyksiä haastatteluihin ja analysoimaan hakijoiden vastauksia. Käytännön esimerkkien kautta käymme läpi, miten ChatGPT parhaiten osaa auttaa rekrytointiprosessissa ja miten sen tuottamia tuloksia voidaan hyödyntää.

Esimerkki: ChatGPT ja henkilöstön kehittäminen

  • Henkilöstön kehittämissuunnitelmien ideointi ja sisältöjen hahmottelu eri kanaviin helpottuu ja nopeutuu ChatGPT:n avulla. Erilaiset koulutusmateriaalit, työpajat ja kehityskeskustelut syntyvät käden käänteessä, viestipohjat voi luoda ja niitä käyttää lähes automaattisesti, eikä uusista ideoista ole enää ikinä puutetta.

Työhyvinvoinnin edistäminen ChatGPT:n avulla

  • Tutustumme siihen, miten ChatGPT:tä voidaan käyttää työhyvinvoinnin edistämisessä, kuten stressinhallinnan, ergonomian ja työyhteisön ilmapiirin parantamisen tukena. Käymme läpi esimerkkejä siitä, miten ChatGPT voi auttaa järjestämään virtuaalisia taukojumppia, tarjoamaan henkilökohtaisia vinkkejä stressinhallintaan ja kokoamaan palautetta työyhteisön ilmapiiristä.

Osaamisen tunnistaminen ja kehittäminen ChatGPT:n avulla

  • Perehdymme siihen, miten ChatGPT voi auttaa tunnistamaan henkilöstön osaamista ja kehittämistarpeita sekä ehdottamaan sopivia kehitystoimenpiteitä. Käsittelemme esimerkiksi työntekijöiden osaamisprofiilien analysointia, koulutustarpeiden kartoittamista ja urasuunnittelun tukemista.

Sisäisen viestinnän tehostaminen ChatGPT:n avulla 

  • Lopuksi keskitymme siihen, miten ChatGPT voi tehostaa sisäistä viestintää ja parantaa työntekijöiden sitoutumista. Käymme läpi esimerkkejä siitä, miten ChatGPT voi auttaa luomaan selkeämpiä ja tehokkaampia viestintäkanavia, kuten uutiskirjeitä, intranet-artikkeleita ja työpajamateriaaleja. Pohdimme myös, miten ChatGPT voi tukea johtoa ja esimiehiä heidän viestinnässään.

11.00 Koulutus päättyy

Koulutus järjestetään yhteistyössä Helsingin seudun kauppakamarin kanssa.
Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.


Osallistumismaksu

Normaalihinta 545 € +alv 24 %

Jäsenhinta 410 € + alv 24 %


Päivämäärä ja kelloaika

Tapahtuma-aika Ilmoittautumisaika
24.10.2023 9:00 - 24.10.2023 11:00 19.9.2023 8:00 - 23.10.2023 15:00
Ilmoittaudu