Koulutukset

Verkkokoulutus: Sujuvampaa Excelin käyttöä 8.12.

Tuntuuko Excelin käyttö haastavalta?
Käytätkö turhan paljon aikaa yksinkertaisten asioiden tekemiseen?
Haluaisitko vahvistaa Excel-osaamistasi ja vapauttaa aikaa muuhun työhön?

Sujuvampaa Excelin käyttöä -verkkokoulutus sopii jonkin verran Exceliä käyttäneille, esimerkiksi toimistotyöntekijöille, joille tietokone on arjen työväline. Koulutuksen tavoitteena on päivittää ja vahvistaa Excelin käyttötaitoa ja tutustua Excelin mahdollisuuksiin.

Koulutuksen sisältö:
Kaavat
Välilehdet
Funktiot
Luettelon muuttaminen taulukoksi
Kaaviot
Tulostusasetukset

Osallistuminen:
Tarvitset vain tietokoneen, nettiyhteyden ja kuulokkeet/kaiuttimet. Ennen koulutusta saat sähköpostiin osallistumislinkin, jota klikkaamalla verkkokoulutus avautuu. Live-verkkokoulutuksen lisäksi sinulla on mahdollisuus katsoa koulutus tallenteena kuukauden ajan koulutuksen jälkeen. Voit kerrata, tai jos et pääset live-koulutukseen, voit katsoa tallenteen oman aikataulusi mukaan.

Ilmoittautuminen:
Ilmoittauduthan koulutukseen 4.12.2020 mennessä.

Oikeudet muutoksiin:
Koulutus toteutetaan yhteistyössä Keski-Suomen kauppakamarin kanssa. Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen järjestämisen ehtona on koulutuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen. Mikäli olet estynyt osallistumaan webinaariin, tilallesi voi tulla yrityksestäsi/organisaatiostasi toinen henkilö. Tai saat webinaarista tallenteen, jonka voit katsoa oman aikataulusi mukaan. Muutoksista on hyvä ilmoittaa puh. 050 555 9915 tai tilaisuudet@kskauppakamari.fi.

Peruutusehdot:
Osallistumisen voi perua maksutta 7 arkipäivää ennen tilaisuutta. Sen jälkeen perutuista ilmoittautumisista laskutamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli henkilö peruu osallistumisen vähintään 2 arkipäivää ennen tilaisuutta, laskutamme koko osallistumismaksun. Jos henkilö jättää saapumatta paikalle laskutamme koko osallistumismaksun.


Osallistumismaksu

Normaalihinta 280 € + alv 24 %

Jäsenhinta 180 € + alv 24 %


Päivämäärä ja kelloaika

Tapahtuma-aika Ilmoittautumisaika
8.12.2020 14:00 - 8.12.2020 15:30 27.10.2020 14:00 - 4.12.2020 16:00
Ilmoittaudu

Maija Andersson4

​​​​​​​​​​​​​​Maija Andersson
Business Intelligence Expert
​​​​Pinja Group Oy

 Maija Andersson toimii Pinjalla BI asiantuntijana, konsulttina ja koulutusvastaavana. Maija rakastaa numeroita, dataa, tiedon visualisointia ja selkeitä raportteja. Maija on työskennellyt Power BI:n parissa vuodesta 2016 lähtien ja kouluttanut suunnilleen yhtä kauan. Kouluttajana Maijalla on rauhallinen ja innostava ote ja hän käy asiat läpi selkeiden esimerkkien kautta.