Koulutukset - Johtaminen ja esimiestyö

HHJ-Puheenjohtajakurssi

Hallitustyön rooli on kasvanut yrityksissä ja myös yhteiskunnan kehittämisessä. Menestyksekkään toiminnan luomisessa hallituksella on merkittävä rooli, jossa erityisesti puheenjohtajan taidot vaikuttavat. HHJ-puheenjohtajakurssilla käsitellään hallituksen johtamista ja ryhmädynamiikkaa. Puheenjohtajalla tulee olla kyky kehittää hallitusosaamista, niin omaansa kuin hallituksen jäsenten. Toimiva hallitus on osakeyhtiön voimavara ja suunnannäyttäjä. 

Kurssipäivät: 17.9.2019 klo 12.15-16.30
                      18.9.2019 klo 8.30-15.00

                      Kurssipaikka täsmentyy pian.

Sisältö: Kurssilla luodaan pohja hallituksen puheenjohtajan käytännön työlle: hallituksen yhdintehtävät ja tehokkuudet, yrityksen strategia sekä päätöksenteko- ja johtamisjärjestelmä, kokouksen johtaminen ja työjärjestys, liiketoiminnan kehittäminen ja toimitusjohtajan katsaus, hallituksen ja puheenjohtajan vuorovaikutussuhteet, hallituksen puheenjohtajan tehtävät ja vastuut. 

Kohderyhmä ja pohjatiedot: Kurssi sopii sekä hallitusten puheenjohtajille että puheenjohtajaksi aikoville. Kurssin osallistujilta edellytetään HHJ-kurssin käymistä tai vastaavien tietojen hallitsemista. 

Kouluttajat: Antero (Antti) Virtanen on pitkän linjan hallitusosaaja, joka vaikuttaa kymmenien pienten ja suurten yritysten taustalla. Nykyisin Virtanen toimii koulutukseen, strategiseen konsultointiin ja pääomasijoituksiin keskittyvän Jesura Oy:n toimitusjohtajana. Ismo Salminen on juristi, VBA Nordicin asiantuntijayrittäjä ja yritysjohtaja, jolla on laajaa kokemusta sekä liikkeenjohdon että liiketoiminnan kehittämisen tehtävistä. 

Kirjallisuutta: Hallituksen puheenjohtajan opas - johda pk-yritys menestykseen: Antero Virtanen, Eero Oittila, Kai Miesmäki, Pertti Mäntylä (sis. kurssin hintaan) 

 

Muutokset mahdollisia. Kurssin järjestämisen ehtona on kurssikohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen. 


Osallistumismaksu

Normaalihinta 2100 € + alv 24 %

Jäsenhinta 1450 € + alv 24 %


Päivämäärä ja kelloaika

Tapahtuma-aika Ilmoittautumisaika
17.9.2019 12:00 - 18.9.2019 16:15 10.9.2019 16:00
Ilmoittaudu