Koulutukset - Johtaminen ja esimiestyö

HHJ-Puheenjohtajakurssi

Hallitustyön rooli on kasvanut yrityksissä ja myös yhteiskunnan kehittämisessä. Menestyksekkään toiminnan luomisessa hallituksella on merkittävä rooli, jossa erityisesti puheenjohtajan taidot vaikuttavat.

HHJ-puheenjohtajakurssilla käsitellään hallituksen johtamista ja ryhmädynamiikkaa. Puheenjohtajalla tulee olla kyky kehittää hallitusosaamista, niin omaansa kuin hallituksen jäsenten. Toimiva hallitus on osakeyhtiön voimavara ja suunnannäyttäjä. 

Kurssipäivät: 17.9.2019 klo 12.15-16.30
                      18.9.2019 klo 8.30-15.00

                      Kurssipaikka täsmentyy pian.

Sisältö
Kurssilla luodaan pohja hallituksen puheenjohtajan käytännön työlle: hallituksen yhdintehtävät ja tehokkuudet, yrityksen strategia sekä päätöksenteko- ja johtamisjärjestelmä, kokouksen johtaminen ja työjärjestys, liiketoiminnan kehittäminen ja toimitusjohtajan katsaus, hallituksen ja puheenjohtajan vuorovaikutussuhteet, hallituksen puheenjohtajan tehtävät ja vastuut. 

Kohderyhmä ja pohjatiedot 
Kurssi sopii sekä hallitusten puheenjohtajille että puheenjohtajaksi aikoville. Kurssin osallistujilta edellytetään HHJ-kurssin käymistä tai vastaavien tietojen hallitsemista. 

Kouluttajat
Antero (Antti) Virtanen on pitkän linjan hallitusosaaja, joka vaikuttaa kymmenien pienten ja suurten yritysten taustalla. Nykyisin Virtanen toimii koulutukseen, strategiseen konsultointiin ja pääomasijoituksiin keskittyvän Jesura Oy:n toimitusjohtajana. Ismo Salminen on juristi, VBA Nordicin asiantuntijayrittäjä ja yritysjohtaja, jolla on laajaa kokemusta sekä liikkeenjohdon että liiketoiminnan kehittämisen tehtävistä. 

Kirjallisuutta
 Antero Virtanen, Eero Oittila, Kai Miesmäki, Pertti Mäntylä: Hallituksen puheenjohtajan opas - johda pk-yritys menestykseen (sis. kurssin hintaan) 

 

Muutokset mahdollisia. Kurssin järjestämisen ehtona on kurssikohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen. 


Osallistumismaksu

Normaalihinta 2100 € + alv 24 %

Jäsenhinta 1450 € + alv 24 %


Päivämäärä ja kelloaika

Tapahtuma-aika Ilmoittautumisaika
17.9.2019 12:00 - 18.9.2019 16:15 10.9.2019 16:00
Ilmoittaudu