HHJ - Hyväksytty hallituksen jäsen

hhj banneri2  

hhj logo rgb

  

HHJ - Hyväksytty hallituksen jäsen -kurssi on Tampereen kauppakamarin ja Hallituspartnerit ry:n yhdessä kehittämä valtakunnallinen koulutuskokonaisuus. Kurssin suorittanut on oikeutettu osallistumaan HHJ-tutkintoon. Valtakunnalliset tutkintotilaisuudet järjestetään kahdesti vuodessa Tampereella. Tutkinnon hyväksytysti suorittanut on oikeutettu käyttämään HHJ-nimitystä.

HHJ-puheenjohtajakurssi järjestetään Kotkassa 10.-11.3.2021

Pk-yrityksen hallituksen puheenjohtajakurssilla käsitellään hallituksen johtamista ja ryhmädynamiikkaa. Puheenjohtajan tulisi toimia vastaavasti kuten orkesterinjohtaja tai luotsi. Hänellä tulee olla kyky kehittää hallitusosaamista, niin omaansa kuin hallituksen jäsenten. Toimiva hallitus toimii osakeyhtiön voimavarana ja suunnan näyttäjänä.

Puheenjohtajakurssi on suunnattu HHJ-kurssin käyneille hallitusten puheenjohtajille tai puheenjohtajaksi aikoville. 

Löydät lisää tietoa kurssista ja voit ilmoittautua täältä.

Seuraava HHJ-kurssi järjestetään Kouvolassa 5.5. - 3.6.2021 

​​​​Hallituskoulutus - kansainvälisesti tunnustettu ja palkittu HHJ-koulutuskonsepti.

HHJ -hallituskoulutus innostaa aloittamaan ja kehittämään hallitustyöskentelyä sekä tarjoaa uusia ideoita vallitsevien näkökulmien ja toimintatapojen uudistamiseen.

Samalla tuemme pk-yritysten kasvua ja kilpailukykyä. HHJ-koulutukset soveltuvat jo hallitustyötä tekevälle tai sitä vasta harkitsevalle.

 Ilmoittaudu HHJ-kurssille täältä.