Liity mukaan

Johtajaklubi


KAUPPAKAMARIN JOHTAJAKLUBI

Valtakunnallinen kauppakamarin Johtajaklubi on ainutlaatuinen luottamusverkosto kaikenkokoisten organisaatioiden avainhenkilöille. Fasilitoiduissa klubitapaamisissa keskustellaan ajankohtaisista aiheista ja jaetaan kokemuksia ja näkemyksiä yli toimialarajojen. Tapaamisissa kuullaan myös tunnettujen asiantuntijoiden puheenvuoroja.

Tervetuloa keskustelemaan vastuullisen työn tuomista haasteista ja päivän teemoista rennossa seurassa!

27.4.2021 Johtajaklubi-info. Maksuton tutustumismahdollisuus!

Tiistaina 27.4.2021 klo 9-10.30 järjestämme odotetun maksuttoman infotilaisuuden klubitoiminnastamme! Jos olet jo pitkään kaivannut uusia tuulia, lisää inspiraatiota työhösi ja uusia kontakteja, niin osallistu etänä järjestettävään infoon ja kuulet lisää kauppakamarin klubitoiminnasta. klibi-infon vetäjänä on klubitoiminnan tuottaja Ulla Rosi ja fasilitaattorina Leena Jaakkola. Mukana myös nykyisiä klubijäseniä. Ilmoittaudu infoon tästä.


KAUPPAKAMARIN JOHTAJAKLUBI TARJOAA TIETOA, VERTAISTUKEA JA INSPIRAATIOTA

10 fasilitoidun klubitapaamisen ja neljän yritysvierailun aikana opit uutta tunnetuilta asiantuntijoilta johtamisen trendeistä, keskustelet ajankohtaisista aiheista ja jaat kokemuksiasi. Valitse itsellesi sopivat klubitapaamiset tai osallistu kaikkiin!
 

JOHTAJAKLUBIN JÄSENYYS SISÄLTÄÄ
  • 10 fasilitoitua tapaamista vuodessa, joissa tunnettujen asiantuntijoiden puheenvuoroja muun muassa taloudesta, myynnin kehittämisestä, HR:sta ja johtajuudesta
  • Vuosittainen klubilaisten huipputapahtuma
  • Neljä yritysvierailua vuodessa kiinnostaviin kohteisiin
  • Klubilaisten oma verkkoalusta
  • Vapaavalintainen Helsingin seudun kauppakamarin koulutuspäivä, joista lähes kaikkiin voi osallistua myös etänä (arvo noin 500 €)
  • Ammattikirjaston sähköinen johtamisen ammattikirjakokoelma käytössäsi 24/7 (arvo 295 €)
  • Työpaikkaturva työsuhteen päättymisen varalle: jos työsuhteesi päättyy, saat seuraavan laskutuskauden veloituksetta ja voit löytää uuden työpaikan verkoston avulla

Voit osallistua klubitapaamisiin etänä, missä päin Suomea oletkin, tai paikan päällä Helsingissä. Tapaamisia järjestetään aamu- ja iltapäivisin, ja ne kestävät kaksi tuntia kerrallaan. Lähitapaamiseen kuuluu ajankohtaan sopiva tarjoilu (aamupala, lounas, after club cocktail).
 

TUTUSTU JOHTAJAKLUBIIN JA 2021 OHJELMAAN tästä

 

KOE SPARRAUKSEN JA AMMATILLISEN VERTAISTUEN VOIMA JA TULE MUKAAN JOHTAJAKLUBIIN!


HINTA

Jäsenetuhinta 1 890 € (+alv 24 %)
Hinta 2 290 € (+alv 24 %)

Voit liittyä Johtajaklubiin missä vaiheessa vuotta vain. Johtajaklubin jäsenyys on kestotilaus, joka laskutetaan vuosittain.

Huom. Vuonna 2021 Kymenlaakson kauppakamarin luottamushenkilöt ovat oikeutettu saamaan henkilökohtaisen 200 € arvoisen luottamushenkilöedun Johtajaklubin jäsenmaksusta.  Etu on käytettävissä kuluvan luottamushenkilövuoden aikana. Ilmoittautumisen yhteydessä tulee käyttää alennuskoodia, jonka saa yhteyspäällikkö Sirpa Kantola-Pakkaselta.

Ilmoittaudu johtajaklubiin tästä