if (CookieConsent::check('Analytics')) { }

Valtakunnallinen kauppakamarijärjestö

19 itsenäistä, alueellista kauppakamaria toimii ympäri Suomen. Yritykset ovat jäseninä alueensa kauppakamarissa ja jokainen kauppakamari on puolestaan Keskuskauppakamarin jäsen.

Keskuskauppakamari ja 19 alueellista kauppakamaria kattavat maantieteellisesti koko Suomen, kaikki toimialat ja yrittämisen muodot.

Kauppakamarijärjestö kokoaa yli 20 000 yritystä ja liike-elämän vaikuttajaa koko maan laajuudelta – pienistä ja keskisuurista yrityksistä isoihin pörssiyhtiöihin. Kauppakamarien jäsenyritykset muodostavat 50 prosenttia Suomen bruttokansantuotteesta ja 40 prosenttia työpaikoista.

Kauppakamarien toiminnassa painottuu alueellinen ja valtakunnallinen vaikuttaminen elinkeinoelämän hyväksi. Kauppakamarit työskentelevät elinvoimaisen Suomen puolesta. 

Kauppakamarit ovat vahva ja osaava organisaatio lähellä yrityksiä. Yrityksille tarjotaan palveluita, vaikuttamista, julkaisuja, tietolähteitä ja edunvalvontaa. Kauppakamarit ovat Suomen suurimpia yritysten henkilöstöä kouluttavia organisaatioita.

Keskuskauppakamari

Alueelliset kauppakamarit