Jäsenedut


On monta hyvää syytä olla mukana kauppakamarissa – järjestön tarjoamat jäsenedut vastaavat yritysten moniin palvelutarpeisiin. Ota jäsenedut käyttöösi!

Vaikuttaminen

Kauppakamarin valiokunnat ovat keskeinen vaikuttamisen väline. Niiden kautta voit vaikuttaa laajasti elinkeinoelämän toimintaympäristöön ja lainsäädäntöön.

Kauppakamarin koulutus

Kymenlaakson kauppakamari tarjoaa monipuolista ja korkealaatuista ajankohtaiskoulutusta mm. henkilöstöhallinnon, johtamisen, taloushallinnon, markkinoinnin ja viestinnän sekä kansainvälistymisen alueilla. Jäsenenä osallistut koulutustilaisuuksiin huomattavasti edullisempaan jäsenetuhintaan.

Julkaisut ja selvitykset

Kauppakamari tuottaa ajankohtaista ja hyödyllistä tietoa seutukunnan nykytilasta. Ajankohtaiset kyselyt ja selvitykset tuovat jäsenistön äänen kuuluville ja antavat konkreettista, reaaliaikaista tietoa. Vuosittain tuotettava Vuosikirja on paitsi katsaus menneeseen ja tulevaan vuoteen, myös seutukunnan yritysten kattava kontaktihakemisto.

Jäsenviestintä

Jäsenenä saat säännöllisesti ajankohtaista ja tiivistä tietoa yritystoiminnasta eri näkökulmista. Tuoreet uutiset päivitetään verkkosivuille ja sosiaaliseen mediaan reaaliajassa. Sähköinen jäsentiedote on verkkolehdenomainen laaja lukupaketti, joka julkaistaan 8 kertaa vuodessa. Kauppakamari -printtilehti julkaistaan laajana lukupakettina neljä kertaa vuodessa.

Jäsentunnus

Kauppakamarin jäsenenä saat halutessasi käyttöösi jäsentunnuksen, joka viestii asiakkaillesi ja sidosryhmillesi luotettavasta toiminnasta niin yhteiskunnassa kuin yhteistyössä muiden yritysten kanssa.

Maksuton lakiasiainneuvonta

Jäsenenä sinulla on käytössäsi maksuttomat neuvontapalvelut. Yritystoimintaan erikoistuneet lakimiehet vastaavat kysymyksiisi mm. verotuksesta, sopimuksista ja kirjanpidosta.

Jäsentapahtumat / Verkottuminen

Kauppakamari järjestää runsaasti mahdollisuuksia verkostoitumiseen. Jäsenyys tarjoaa kontaktipinnan ja verkoston maakunnan elinkeinoelämään. Vuoden tapahtumia ovat mm. uusien jäsenten tutustumistilaisuudet, kauppakamariaamiaiset, vuosikokoukset keväällä ja syksyllä, johtamisen ja logistiikan huippuseminaarit syksyisin ja keväisin.

Päivitettävät kansiot

Kauppakamarin jäsenille aina ajantasalla olevat ja selkeät ohjeet: Taloushallinnon kansiot ja Ulkomaankaupan kansio edulliseen jäsenhintaan. Kansiot on saatavana myös sähköisenä.

Ulkomaankaupan asiakirjat

Kauppakamari myöntää ATA Carnet -tulliasiakirjat ja EY:n yleiset alkuperätodistukset sekä vahvistaa muita ulkomaankaupan asiakirjoja. Jäsenille ATA Carnet jäsenetuhintaan (-50 %).

Asiantuntijapalvelut

Kauppakamarin kautta löydät asiantuntija-apua pulmatilanteisiin, muun muassa tavarantarkastajat ja auktorisoidut kiinteistöarvioijat.

Ansiomerkit

Keskuskauppakamarin ansiomerkki on arvostettu huomionosoitus sitoutuneesta työstä. Ansiomerkit saat jäsenhintaan.

KauppakamariKauppa ja KauppakamariVerkko

KauppakamariKaupan kautta voit ostaa edullisia, ajankohtaisia kirjoja johtamistaidosta, taloushallinnosta, yritysjuridiikasta jne. KauppakamariVerkko puolestaan kokoaa kaikkien Suomen kauppakamareiden jäsenyritykset yhden sivuston alle.

Jäsenet ovat tyytyväisiä kauppakamarin toimintaan:

Kymenlaakso jasentyytyvaisyyskysely 2018