if (CookieConsent::check('Analytics')) { }

22.6.2021

Sanna Gango Korkeakouluyhdistyksen toiminnanjohtajaksi

Yhdistyksen tavoitteena edistää yliopistotason tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa maakunnassa.


Kymenlaakson korkeakouluyhdistyksen toiminnanjohtajaksi on valittu 1.8. 2021 alkaen FM Sanna Gango. Projektiassistentiksi valittiin MA, tohtorikoulutettava Peppi Heinikainen.

Kymenlaakson korkeakouluyhdistys ry on perustettu 17.6.2020. Yhdistyksen perustajajäsenet ovat Kymenlaakson liitto, Kymenlaakson kesäyliopisto, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy, Kouvola Innovation Oy, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu XAMK, Kymen yrittäjät ry sekä Kymenlaakson kauppakamari.

Kymenlaakson korkeakouluyhdistys ry tavoitteena on edistää Kymenlaakson maakunnan kehittämistä vahvistamalla yliopistotason tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan rahoitusta maakunnassa, esimerkiksi älykkään erikoistumisen strategian -kärkialoilla.

Yhdistys toimii tiiviissä yhteistyössä Kaakkois-Suomessa toimivien yliopistojen ja ammattikorkeakoulun sekä vapaan sivistystyön oppilaitosten kanssa tieteellisen tutkimustyön edistämiseksi ja vahvistamiseksi Kymenlaaksossa. Sen tehtävänä on rakentaa strategista korkeakouluyhteistyötä ja koulutusta, vahvistaa yritysten TKI-toimintaa ja mahdollistaa lisärahoituksen mm. professuureihin liittyvien yrityskohtaisten tutkimus- ja selvitysprojektien avulla, sekä edistää Kymenlaakson seutujen ja eri toimijoiden yhteistyötä TKI-toiminnan osalta.

Korkeakouluyhdistyksen sivuille

Lisätietoja: Jaakko Mikkola, puheenjohtaja 040 548 0311 ja Elina Ivakko 040 555 9094