8.11.2018

Kymenlaakson kauppakamariin haetaan toimitusjohtajaa

Elinkeinoelämän avainpaikalle Kymenlaakson kauppakamariin haetaan toimitusjohtajaa ottamaan vastuulleen kauppakamarin toiminnan johtamisen ja kehittämisen.


Kymenlaakson kauppakamari on osa valtakunnallista ja maailmanlaajuista kauppakamariverkostoa. Sen keskeinen tehtävä on edistää Kymenlaakson elinkeinoelämän ja yritystoiminnan toimintaedellytyksiä. Kauppakamari tarjoaa yrityksille verkostoitumis- ja vaikuttamismahdollisuuksia, koulutusta sekä kasvu- ja kansainvälistymispalveluja.

 

Haemme nyt elinkeinoelämän avainpaikalle Kymenlaakson kauppakamariin toimitusjohtajaa ottamaan vastuulleen kauppakamarin toiminnan johtamisen ja kehittämisen.

 

Toimitusjohtajana vastaat

  • kauppakamarin taloudesta, palveluista ja vaikuttamistyöstä
  • yhteistyöstä jäsenyritysten ja sidosryhmien kanssa
  • jäsenhankinnasta ja uusien tulovirtojen luomisesta
  • toiminnan kehittämisestä ja suunnittelusta strategisten tavoitteiden mukaisesti

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää

  • hyvää Kymenlaakson elinkeinoelämän tuntemusta  
  • vahvaa kiinnostuneisuutta yrityselämästä
  • tehtävään soveltuva koulutusta
  • vähintään viiden vuoden kokemusta johtotason tehtävistä  
  • näyttöjä tuloksellisesta liiketoimintajohtamisesta.

Olet myyntihenkinen ja aloitteellinen. Sinulla on erinomaiset yhteistyö-, verkostoitumis- ja neuvottelutaidot. Pidät tulosvastuullisesta työstä ja kykenet johtamaan järjestöä kuin yritystä. Hyvät verkostot poliittisiin päättäjiin ja Kymenlaakson yritysjohtoon katsotaan eduksi. Suomen kielen lisäksi puhut sujuvaa englantia.

Kauppakamarin päätoimipaikka on Kotkassa, aluetoimisto Kouvolassa ja sen menestyksekäs hoitaminen edellyttää pysyvää asumista Kymenlaaksossa.

Kauppakamarin toimitusjohtajana sinulla on aito mahdollisuus tehdä merkityksellistä työtä alueen yritystoiminnan eteen ja toimia yhteistyössä alueen elinkeinoelämän ja vaikuttajien kanssa. Kuulostaako tämä sinun paikaltasi? 

Lisätietoja tehtävästä antaa Kymenlaakson kauppakamarin hallituksen varapuheenjohtaja Juha Korhonen 12.11 klo 13-16 sekä 19.11 klo 13-16, puh. 050 5504 395. Muina aikoina kysymyksiisi vastaavat MPS-konsultit Tapio Kivikangas, puh. 020 746 9456, ja Veronika Solovian, puh. 020 746 9463.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si MPS Uratorilla uratori.mps.fi 25.11.2018 mennessä.