25.5.2018

Miten tietosuoja vaikuttaa tietojesi käsittelyyn kauppakamarissa

Kymenlaakson kauppakamari on sitoutunut suojaamaan palvelujensa käyttäjien yksityisyyttä ja noudattamaan toiminnassaan tietosuoja- ja muita lakeja sekä hyviä tietosuoja- ja tietoturvakäytäntöjä. Tutustu tietosuojaselosteeseen verkkosivuillamme.


Kymenlaakson kauppakamari on sitoutunut suojaamaan palvelujensa käyttäjien yksityisyyttä ja noudattamaan toiminnassaan tietosuoja- ja muita lakeja sekä hyviä tietosuoja- ja tietoturvakäytäntöjä. Käsittelemämme tiedot voidaan jakaa:

  • käyttäjän antamiin
  • julkisista lähteistä kuten kaupparekisteristä tai yleisesti saatavilla olevista lähteistä kerättyihin
  • palveluiden käytön myötä kerättyihin ja
  • analytiikan avulla johdettuihin tietoihin.

Käytämme keräämiämme tietoja mm. kauppakamarilaissa (1.11.2002/878) tarkoitettujen tehtävien hoitoon, helppokäyttöisten, turvallisten ja personoitujen palveluiden tuottamiseen, asiakaskokemuksen parantamiseen, kohdennetumman markkinoinnin ja tehokkaan asiakaspalvelun kehittämiseen.

Tutustu tietosuojaselosteeseen tästä linkistä