30.4.2018

Vuosikirja 2018 julkaistiin

Kymenlaakson kauppakamarin joka kevät ilmestyvä Vuosikirja 2018 on julkaistu. Vuosikirja sisältää katsaukset kauppakamarin toiminnasta, vaikuttamistyöstä ja tapahtumista. 70-sivuinen julkaisu jaetaan jäsenyrityksiin ja yhteistyökumppaneille


Kymenlaakson kauppakamarin Vuosikirja 2018 postitettiin jäsenyrityksiin ja yhteistyökumppaneille viime viikolla.  Vuosikirjasta on luettavissa katsaukset kauppakamarin viime vuoden vaikuttamistyöstä, valiokuntien toiminnasta sekä koosteet koulutuksista, seminaareista ja muista tapahtumista.  Talouskatsaus on kooste keskeisistä elinkeinoelämään ja yrityksiin vaikuttaneista tapahtumista vuonna 2017. Vuosikirjasta löytyy myös kattava jäsenluettelo.

Vuosikirjan esipuheen on kirjoittanut vastikään Keskuskauppakamarin toimitusjohtajana aloittanut Juho Romakkaniemi.

Vuosikirjan voi lukea myös sähköisenä versiona www.issuu.com -palvelun kautta.