15.6.2017

Esimies - 1000 nuorta etsii Sinua

Hakuaika esimiestehtävissä työskenteleville meneillään

Esimies tai johtaja -ilmoittaudu nyt mukaan syksyn tapahtumapäivään!
Kauppakamariryhmän ja nuorkauppakamarien yhteinen juhlavuoden missio on löytää 1000 esimiestä tai johtajaa tutustuttamaan saman verran nuoria työelämään.
Hakuaika johtajille ja esimiehille on parhaillaan meneillään. Kymenlaakson kauppakamari haastaa kaikki alueen esimiehet ja johtajat avaamaan työhuoneensa oven päiväksi yhdelle uteliaalle nuorelle.


Kampanjapäivän aikana johtajalla on tilaisuus tutustua nuorten näkemyksiin, arvoihin ja ajatuksiin työelämästä ja saada sitä kautta uusia, innovatiivisia ajatuksia myös omaan esimiestyöskentelyynsä. Samalla yritys voi tehdä tunnetuksi toimintaansa ja toimialaansa potentiaalisille tulevaisuuden työntekijöille.

Esimiestehtävissä työskentelevä on tärkeässä roolissa vahvistamaan nuorten kiinnostusta yrittäjyyteen ja yrityksen toimialaa kohtaan.

Kampanjaan voivat osallistua niin yritysten kuin julkishallinnon ja eri organisaatioiden johto- ja esimiestehtävissä tai verkostojen ja projektien vetovastuussa toimivat henkilöt. Kymenlaaksossa kampanjan hakuaika syksyn toteutuspäivään on parhaillaan meneillään ja nyt haetaan eritysesti johtajia ilmoittautumaan mukaan kampanjapäivään.

Nuorelle päivä antaa tilaisuuden tutustua esimiestason työskentelyyn, vastuisiin ja velvoitteisiin työelämässä. Nuorelle päivä on henkilökohtainen haaste ja mahdollisuus saada eväitä oman työuransa rakentamiseen.

Kampanjapäivänä osallistujat postaavat kuvia omasta päivästään sosiaaliseen mediaan. Postauksia voi jo nyt seurata ja osallistua itse #1000nuortajohtajaa Instagramissa, Twitterissä ja YouTubessa.

Kauppakamarit haluavat 100-vuotis juhlavuotenaan kampanjan kautta

  • tuoda esiin johtajuuden haasteita, kannusteita ja kokemuksia
  • tutustua nuorten näkemyksiin, arvoihin ja ajatuksiin työelämästä

Kampanjan toteuttavat tällä alueella Kymenlaakson kauppakamari, Kotkan Nuorkauppakamari ja Kouvolan Nuorkauppakamari.

ILMOITTAUTUMINEN: http://1000nuortajohtajaa.fi/

Lisätietoja:

https://www.facebook.com/kymichamber/videos/1472909699396260/

http://1000nuortajohtajaa.fi/