18.5.2017

Vuosikirja on ilmestynyt

Kattava tietopaketti kauppakamarista on julkaistu. Vuosikirja sisältää muun muassa toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen.


Tietopaketti kauppakamarista on julkaistu yhdeksättä kertaa. Vuosikirja sisältää kattavan katsauksen vuoden 2016 toimintaan sekä muun muassa toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen. Vuosikirjasta on luettavissa myös tiivistelmät maakunnan talouden tilanteesta 2016 ja näkymistä. Vuosikirja palvelee myös kymenlaaksolaisten asiantuntijoiden ja yritysten hakemistona; kirjasta löytyvät tiedot luottamushenkilöistä, asiantuntijoista, jäsenluettelo sekä laaja yrityshakemisto toimialoittain.

Vuosikirja on toimitettu postitse jäsenyrityksiin ja yhteistyökumppaneille. Mikäli et ole saanut kirjaa tai haluat sen, niin ota yhteyttä: kymichamber@kauppakamari.fi

Vuosikirjan voi lukea myös sähköisenä e-versiona Issuu-verkkopalvelussa.