if (CookieConsent::check('Analytics')) { }

21.8.2023

Hyötytietoa kansainvälisille markkinoille tähyäville yrityksille

Kiinalla on suuret saappaat vihreän siirtymän toteutumisessa. Business Finland on tehnyt vientioppaan vastuullisuusasioista ja liiketoimintamahdollisuuksista Indonesiassa.


Business Finlandin vientiopas

Liiketoiminnan laajentaminen uusille markkinoille on aina strateginen päätös, jonka takana on oltava sekä kykyä että halua kansainvälistyä. Business Finlandin vientiopas on hyvä yhteenveto asioista, mitä yrityksen tulee ottaa huomioon.

Indonesian uuden pääkaupungin kehittäminen avaa liiketoimintamahdollisuuksia

Indonesia aikoo siirtää pääkaupunkinsa Jakartasta uuteen Nusantara-nimiseen kaupunkiin vuoteen 2024 mennessä. Maan tavoitteena on rakentaa älykäs, huipputeknologiaa hyödyntävä, vihreä metropoli, joka toimii uusiutuvalla energialla.

Indonesian hallitus on tehostamassa yhteistyötään eri kansainvälisten järjestöjen, rahalaitosten ja hallitusten kanssa, mukaan luettuna Suomen hallitus ja Team Finland -organisaatiot.

Team Finland on järjestänyt useita tilaisuuksia, joissa suomalaista teknologiaa on esitelty Indonesian hallitukselle. Nusantaran kehitys avaa liiketoimintamahdollisuuksia muun muassa koulutus-, terveydenhuolto- ja energia-alan sektoreille.

Lisätietoja:

Tam Nguyen
tam.nguyen@finnpartnership.fi
Team Finland Indonesia

Suomen suurlähetystön Indonesian maakatsaus
Talous- ja bisnesnäkymistä Kaakkois-Aasian suurimmalla markkinalla – Indonesia yllättää moniulotteisuudellaan

Suomen suurlähetystö, Jakarta
+62 212 939 3000
sanomat.jak@formin.fi