Valiokunnat

Kymenlaakson kauppakamarissa toimii seitsemän valiokuntaa, sekä vuoden alusta pilottina käynnistynyt Startup-valiokunta. Valiokunnissa työskentelee 140 luottamushenkilöä lähes sadasta jäsenyrityksestä. Valiokunnissa työskentelevät luottamushenkilöt ovat kauppakamarille arvokas asiantuntijaverkosto, jonka avulla varmistamme, että olemme aidosti yritysten asialla ja toteutamme vahvaa alueellista vaikuttamista. 

Kauppakamarin vaikuttamistyön perustana ovat elinkeinoelämän etujen ja toimintamahdollisuuksien kehittäminen ja strategisina vaikuttamisen painopisteinä vetovoimainen Kymenlaakso, uudistuva elinkeinorakenne, osaava työvoima ja sujuva liikenne.

 

Valiokuntatyö on vaikuttamista

Kauppakamari on vahva alueellinen vaikuttaja ja edustaa luottamushenkilöidensä avulla laajaa elinkeinoelämän näkemystä. Valiokunnissa vaikuttamistyötä tehdään monin eri tavoin.  Kauppakamarin kannanotot, vetoomukset ja lausunnot edustavatkin aina jäsenistön sekä luottamushenkilöiden mielipiteitä ja näkemystä. Tämän lisäksi kauppakamarissa kerätään aktiivisesti tärkeää elinkeinoelämätietoa, jossa luottamushenkilöt ovat avainasemassa vastaajina sekä tiedon jakajina. Valiokunnissa tavataan maakunnan ja valtakunnan tason päättäjiä, viedään viestiä oppilaitoksille yritysten osaamistarpeista, jaetaan ajankohtaistietoa aamukahvien ja infotilaisuuksien merkeissä, verkostoidutaan ja kehitetään omaa asiantuntemusta verkostoa hyödyntäen.

Vaikuttamistyö on yhdessä tekemistä elinkeinoelämän etujen valvomiseksi ja toimintamahdollisuuksien parantamiseksi!

 

Kiinnostuitko valiokuntatyöstä?

Ota rohkeasti yhteyttä!