Kauppakamari kouluttaa

 koulutus14 kopio

Ajankohtaista koulutusta lähellä sinua

Kymenlaakson kauppakamari on ajankohtaiskoulutuksen järjestäjä. Koulutukset ovat lähellä Sinua - aikaa ja rahaa säästäen. Jäsenenä saat koulutukset jäsenetuhintaan.
Koulutusten pääteemoina ovat taloushallinto, kansainvälistyminen, johtaminen ja esimiestyö, henkilöstöhallinto sekä myynti ja markkinointi.

Tutustu tarjontaamme Koulutuskalenterista ja ilmoittaudu heti mukaan!


Parasta alueellista palvelua

Olemme maakuntamme johtava ajankohtaiskouluttaja. Yhdessä asiakkaidemme kanssa suunniteltu koulutustarjonta auttaa meitä onnistumaan.

Takaamme koulutustilaisuuksiemme korkean laadun. Käytämme kokeneita ja asiantuntevia kouluttajia sekä tarjoamme käytännönläheisen näkökulman koulutusaiheisiin. Myös asiakkaamme ovat kanssamme samaa mieltä. Asiakkailta saamamme palaute oli vuonna 2015 erittäin hyvää. Koulutuspalvelun kokonaiskeskiarvo oli 4,3 asteikolla 1 – 5. Kauppakamarit menestyivät loistavasti myös Taloustutkimuksen TEP 2012 Yrityskuvatutkimuksessa sijoittuen koulutusvertailussa kakkoseksi heti Aalto University Executive Educationin jälkeen.


Osallistumismaksu

Koulutuksen hintaan sisältyy materiaali sekä ohjelmassa mainitut tarjoilut.

Peruutusehto
Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen perutuista osallistumisista veloitamme 50 % osallistumismaksun. Kaksi päivää ennen ja sitä myöhemmin perutuista osallistumisista veloitamme maksun kokonaisuudessa.

Ruoka-aineallergiat
Mainitse meille ruoka-aineallergioistasi ilmoittautumisen yhteydessä.

Koulutusmateriaali
Koulutusmateriaali on pääsääntöisesti monistetussa muodossa. Luennoitsijan erityisluvalla materiaali jaetaan sähköisesti.

Palaute
Palautteesi koulutuksesta on meille tärkeä. Toivommekin sinun vastaavan koulutuksen jälkeen lähettämäämme palautekyselyyn. Kaikki palaute on meille tärkeää, jotta voimme järjestää laadukkaita koulutuksia tarpeeseen.

Vaikuta koulutustarjontaamme - vinkkaa koulutustarve/idea: kymichamber(at)kauppakamari.fi
 

Koulutusasioissa sinua palvelee:

Koulutuspäällikkö Petra Kuitunen
GSM 0440 296 112
petra.kuitunen@kauppakamari.fi